Poradili by ste mi kadernicku - BA?

Príspevok v téme: Poradili by ste mi kadernicku - BA?
miau20

Ahojte, potrebovala by som poradit, uz vyse roka som u žiadnej pre istotu ani nebola, pomaly z nich mam panický strach, vzdy ked som nejaku skúsila dopadlo to katastrofálne najprv jedna co mi odstrihla surovo 30cm z vlasov na tzv. vlasy do postupna, spravila mi kraasne schody :D u ďalšej som si bola dat stiahnut farbu z uhlovo-čiernej na hnedú, po pol hodine a nacapanej farbe na hlave som sa spýtala ci to fakt stiahne z tej čiernej tak na mna vyvalena kukala ze ci mam cierne vlasy (ciernejsie uz fakt byt nemohli :D) a jedna co bola dobra sa odsťahovala, preto zháňam nejaku šikovnu, poznáte nejaku taku? :)

ladyla

ahojte.Odporucam Vam moju kamaratku Janku Belasovu.Je vynikajuca kadernicka a skolitelka a ma prekrasny salonik v Bratislave na karpatskej Belasima.

miau20

pýtala praveze :/ ukazala mi iba kusok take 3cm ja ze no tak co najmenej ...a jak odokryla tu zasteru som chytila sok :DD co uz no.. ale aj tak dakujem za radu ;)

Lola BA

to nemyslis vazne :( sa ta ani nepytala ze ci tolko a tolko moze este odstrihnut? mna sa to pytala, este aj na konci, ked uz ich vyzehlila ze ci takto staci alebo este viac...a povedala si ze neviditelnu postupku? nechapem to, ja som spokojna, no to je tazko...mozno ste sa zle pochopili..
aspon si za to nevyvalila 40eur, mrzi ma to, chcela som dobre.

miau20

no ahoj :/ akurat som dosla domov..z mojich mrte dlhých vlasov mam 5a pol ...ona mi to furt po kúsku strihala a strihala a mam kratke vlasy.....,.,

Lola BA

:D za tu kuponovu cenu sa to urcite oplati :)
co sa tyka objemu, ja vseobecne nemam huste vlasy, takze mne tam toho objemu vela nevyrobi ani postupkou ale ak das dlhe vlasy jednakej dlzky na vlasy kratsie a prestrihane, tak podla mna vzdy budu hustejsie aj ked o minimum...
Tak ked sa das ostrihat, napis ako si ty spokojna:) a zaujimavu masaz hlavy robi ta kadernicka, to musis zazit :D

miau20

a inak zväčšil sa ti objem? ja som to hlavne kvoli tomu chcela, lebo mam svoje, dost dlhe vlasy len s dĺžkou vlasu su potom aj take scapnute bez objemu, tak nech to aspon trochu vyzera nadychanejsie :D tiez som rozmyslala nad ombre ale to jed tak nabuduce a len velmi jemne lebo uz mi to pride otrepane vcelku polka BA s tym beha na hlave a niektore vidno ze si to spravili doma... :D ale kupón uz zakúpený dakujem ;)

miau20

dakujem moja :D tak asi idem kupit ten kupón, dufam ze to potom dobre dopadne a bude to na postupku :D uz by sa patrilo mat nejaky fajn uces a kadernicku ktora mi neosklbe vlasy :D

Lola BA

miau20
tak dnes som tam bola, dala som si vlasy okolo tvare do postupna a prestrihat vlasy, tiez som povedala, aby mi dole neostali hlavne 3 vlasy a aby vlasy posobili ako 1 celok aj ked budu prestrihane, nabuduce ked to tak budem chciet, mam povedat ze chcem neviditelnu postupku a ona uz bude vediet co myslim :D cize aby prechody boli plynule-ona je inak dost chapava, aj ked na to nevyzera. A na zaver mi to vyzehlila-to u mna musi byt! :D
A určite ti neodstrihne vela z vlasov, lebo to robi nerada, vzdy sa ta este raz opyta či tolko a tolko moze odstrihnut. A čo sa tyka dosekanych vlasov, raz vraj mala vyslovene poziadavku urobit 3 poschodia a ze zhrozena ani nevedela ako to ma urobit :D lebo ved tak sa strihat nema...
No a vysledok - napostupno to je, aj plynuly prechod, aj ako celok to je jednotne :)) niečo mi vsak stale na tych vlasoch nesedi ale neviem co, asi sa mi to moc takto nehodi, neviem, alebo mozno o mesiac, ked sa vlasy rozrastu tak to bude take ako som si predstavovala, mozno som si ich mala nechat dlhsie, fakt neviem :D ale odstrihla z dlzky len tolko co som povedala.
Takze asi tak a zatial ostavam pri tejto kadernicke ale nabuduce si dam asi predosly strih=konce preriedit, to sa mne viac pozdava :)

Lola BA

jaj, tak odkaz odstranilo...tak chod na zlavomat.sk a tam hladaj zlavu s nazvom: Ombré melír, strihanie alebo kompletný styling 10 eur- to je ono.