otehotnenie

kiki 55

AHOJTE PROSIM PORADTE MI BERIEM HAK ALE VCERA 3hod po tom ako som zobrala tabletku MALA HNACKU DALSIU SOM UZ NEBRALA CHCEM SA SPYTAT CI MOZEM BYT TEHOTNA AK SA DO MNA PARTNER NEUROBIL LEN SA POTOM UTREL A POKRACOVALI SME DAKUJEM

Janulka

Peruska!
Je to možné. A to preto, že spermie v žene prežívajú asi 7 dní. To znamená, že keď ovulácia zvyčajne u teba prebieha (napr. na 11. deň menštruačného cyklu) a chceš mať sex v 4. deň menštuačného cyklu = menzes, tak je riziko otehotnenia.
Ale ak ovulácia (uvoľnenie vajíčka z vaječníka) prebieha na 18. deň menštruačného cyklu môžeš bez obáv aj cez menštruačné krvácanie. :)
Je to veľmi jednoduchá matematika, ak máš záujem vedieť viac, rada odpoviem. Pa!

moniqa87

hlupa?- a ake problemy? v kazdom letaku sa uvadza, ze ak pri antikoncepcii zvracias do 4 hodin, tak by si mala uzit hned dalsiu

hlupa?

Peruska je to mozne,dokonca niektore otehutneju iba vtedy.Aaa aj ja mam taku otazku:za ako rychlo sa stravi a absorbuju sa latky z antikoncepcnej tabletky?Ja som po troch hodinach mala nejake zaludocne problemy,ale myslim,ze tabletka chudinka ostala este v zaludku.Dalsi den sa do mna priatel urobil.Dufam,ze neotehotniem.