Friendzone

Príspevok v téme: Friendzone
pruzinaaa

ahoj, je mi to aj blbe, ale potrebujem nazor \"tretej osoby\", pre istotu.
takze ide o toto. pred rokom som sa zoznamila s jednou osobou, velmi sme si sadli, obaja mame problem najst niekoho kompatibilneho, takze s toho vyrastlo hrozne pekne priatelstvo. vec sa ma tak, ze som uz od zaciatku vycitila z jeho strany, ze by mal mozno zaujem rozsirit nas vztah a pre som sa ani ja nebranila svojim lastnym pocitom, ale nechavala som tomu vony priebeh. po case som sa do neho zamilovala. neviem ako to bolo, mozno naozaj so mnou chcel nieco viac, ale vahal, alebo neviem, ci som si len nieco nahovarala, a jeho naznaky a signaly som interpretovala mylne, ale po par tyzdnoch som zistila, ze mal rozrobene nieco s nejakou inou zenou, aj ked mi to nikdy priamo nepovedal. priznal len ze nieco spolu mali. dnes viem, ze tu druhu zenu lubi, aj ked on sam o nej nehovori, ale viem to. neviem, ci su spolu, posledne neviem vlastne o nicom, pretoze som prerusila kontakt. a teda ide o to, ze sa citim strasne prizemne za to, ze zahadzujem priatelstvo, ktore som cely zivot hladala, len preto, ze nemozem vystat ten fakt, ze niekde ma inu, ze akasi ina zena je pre neho viac. neviem co urobit, snazila som sa niekolko mesiacov to preglgat, a uzivat si to co mame ako kamarati, ale asi som prislaba. viem, ze ma ma strasne rad, a viem, ze ho trapi, ze sa mu vyhybam. znama mi poradila odstrihnut sa uplne, zabudnut, a neachat to tak. ale tym padom prichadzam o jedineho priatela, a o jedinu osobu v mojom zivote. a vlastne pre strasnu malichernost. chcem aby bol stastny, ale neviem ako sa s tymto vyrovnat. aj ked mozno nazor nemate na toto, aspon som to napisala.

mozebyt

U vsetkych? :D U mna nie :D Kedysi ma bavilo sa zamilovat do muza a chciet nieco viac,teraz ma to po case prestane bavit,ale nic proti nemu potom nemam kamaratsky.....ale oni chcu viac :D
Podme sa len kamaratit.

adr1a

Mladez :D Treba si uvedomit co je podstatou ludskej rasy - chciet viac :D alebo ako sa hovori, s jedlom rastie chut))
Cize to zname - chciet stale viac je typicke tak pre deti mladez dospelych starsich starych. U niekoho su to hracky zazitky peniaze kariera uplatnenie profesijny rast majetky handry lodicky, tuzba po laske citoch, sex pritomnost inych spolocnost kamarati priatelia spolocnost dovolenky auta CD ai ai. U kazdeho je to rozne a individualne. A ako sa hovori, ponukat niekomu kto miluje "iba" puhe kamaratstvo je ako keby hladnemu ponukali na pustatine knihu. Kniha je sice duchovna potrava ale fyzicky hladny clovek ktoremu skrka v bruchu od obrovskeho hladu tak ten by vam tu knihu otrepal akurat tak iba o hlavu :D

Mesačný princ

V tom je ten najväčší problém. Že nikto neverí na skutočné priateľstvo medzi mužmi a ženami.

ale ok beriem, je to tak, ako píšeš

ihličie

Ono vieš, je potrebné dať najavo čo je len kamarátstvo a čo je už láska. Viac pozornosti je potrebné venovať babe ktorú milujem viac ako len kamarátku. Musím sa jej venovať viac ako takej čo mám len za kamarátku. A ak to muž nerobí a venuje sa jej rovnako ako tzv. kamarátkam tak potom stráca body u tej vyvolenej.

ihličie

Mesačný princ ale vysvetlí to žene ktorá má o daného muža záujem :)
Normálnu babu to bude štvať že muž ktorého chce flirtuje s inými ženami, dotýka sa ich, stretáva sa s nimi na kavičke či drinku, vozí ich v aute, často im volá a chodí k ním na návštevy. Každá žena bude šípiť či tam nieje niečo viac ako len nevinné kamarátstvo. Bude žiarliť aj keď to nemusí dávať okate najavo. Bude to vadiť každej ktorá daného muža miluje. A tak taký muž nemá šancu udržať si dlhodobý vzťah lebo hádže siete na každú stranu respektíve na každú babu. S každou je zadobre, na každú sa usmieva atď.

lolinka

Chce to cas. A nemusis mat nijake vycitky, nerobis nic zle, ale na to, aby si zabudla ho musis nejaky cas vytestnit zo svojho zivota. To neznamena, ze sa neskor, az to preboli nemozte zase kamosit. Ja som pred rokmi poznala chalana, do ktoreho som bola zalubena, on mal ale inu. Jeho priatelka sa s nim neskor rozisla a vydala sa za ineho a ja som ho skusala ziskat. On ma ale odmietol. Dost ma to vzalo, bolelo, potom sme spolu uplne prerusili kontakt. Neboli sme v nijakom kontakte asi dva roky a medzitym som nanho uz zabudla a myslela som, ze uz sa ani nikdy neuvidime. On sa mi po tych dvoch rokoch ozval a chcel ozivit nase priatelstvo. Dost ma to potesilo, v tom case som bola z nenaplnenej lasky uz vyliecena a zacali sme sa zase kamosit. Dnes sme kamosi uz dlhe roky a ja ho mam velmi rada, ale len ako kamosa. Uz si neviem predstavit mat s nim nieco viac, uz ma nepritahuje, beriem ho skor ako by bol clen mojej rodiny, ako brata, bratranca alebo tak. Ked mal nejaku priatelku, drzala som mu palce nech mu to vyjde, lebo on je fajn a stastie si zasluzi. Uz je to proste davno v tej rovine, v ktorej to malo byt. Lebo dnes som rada, ze sme spolu nemali vztah, on sa za tie roky dost zmenil a ja takisto, isli sme niekde uplne od seba, kazdy mame ine konicky, ine zivotne priority, ine ocakavania od zivota a ako par by sme proste fungovat nemohli.

Mesačný princ

ihličie - niečo na tom možno je ale nesúhlasím s tým, že kamarátstva medzi mužmi a ženami nemôžu existovať a že muži, ktorí majú kamarátky nevedia byť verní!

...ale je to len môj skromný názor

ihličie

Vec sa má tak, že mnoho mužov má rozrobené vzťahy hneď s niekoľkými ženami naraz. Tzv. kamarátstva. Nevyberú si len jednu ale aj dve tri. Potom sa tvária že so všetkými vychádzajú veľmi dobre zaťiaľ čo tie baby ho chcú mať len pre seba a kvári ich keď vidia že daný chlap nieje tak veľmi dobrý a kamarátsky len k jednej ale aj k ďalším trom či štyrom babám. Taký muži nestoja za nič lebo nikdy nebudú verní len jednej a aj keby chceli byť verní len tej jednej stále budú mať rozrobené vzťahy k druhým a tá jedna to už nevydrží a ukončí takýto vzťah. Nájde si iného ktorý aj keď jej nebude celkom vyhovovať ale bude milý a priateľský len k nej a venovať všetkú pozornosť len jej.