Rezanie

Príspevok v téme: Rezanie
Rezanie rúk

Asi začnem tak,že potrebujem pomoc :(
Každý stres,depresiu,problém riešim rezaním a mám potom lepší pocit,niektorý ktorí mi poviete ,že som chorá beriem váš názor .Ale píšem preto lebo potrebujem poradiť...Nemôžem tomu porozumieť lebo nikdy som taká nebola.Čím to môže byť? Ako to môžem vyriešiť a prestať s tým? K psychologičke ísť nechcem .Nie preto ,že by som sa hanbila .Ale pretože je mi nepríjemné sa o tom baviť s človekom osobne.Ďakujem za rady .

pink

Tak ty by si sa mala venovať iným veciam ako chalanom a už vôbec nie niečomu čo súvisí s takýmto niečo....
Rodičia to na tebe nevidia???ako to skrývas?

jajaa

Nie je to zarážajúce, ale ak to nikomu doma nepovieš a nezačneš to riešiť s kompetentnými ľuďmi, môžeš na to veľmi doplatiť...

poetka

Mala by si prijat, ze odmietnutie ineho nie je tvojim ponizenim, ale pravom slobodnej volby toho druheho. Ved aj ty nie si nutena byt s niekym, kto by ti nejako nesedel, a ten druhy sa pre tvoje odmietnutie nemusi rezat. Stres a problemy su sucastou zivota, treba to tak brat a kvoli nim si neublizovat.

pink

Zbytočne si len ubližujes...
Ako dlho si myslíš že to takto vydržís? Ak tí bolesť spôsobuje to že sa lepšie cítiš tat si daj radšej tetovanie... To je dosť veľká bolesť...
Ale toto je len rada ak by si s tým nechcela prestať..
Skús si nájsť nejakú kamarátku... Zájsť do kina... Solarka... Nejaké nákupy...
Proste relaxuj... Mysli na niečo čo tí je príjemné... A nie sa zbytočne stresovát... A mať depresie... Bude to ok..
Zapamätaj si že nikdy nebolo tak dobre aby nemohlo byť ešte horšie... Hlavu hore...
Keby som ja kvôli depresiám mala rezat ruky tak nemám už ani kvapku krvi.. :-D.

jajaa

Ahoj. A kedy si s tým začala a čo sa vtedy stalo, kvôli čomu si sa porezala? A ako dlho to trvá? Sebapoškodzovaním si kompenzuješ vnútornú bolesť.