Prečo je to tak?

Príspevok v téme: Prečo je to tak?
Dawia

Mám susedov, ktorý sú drbnutí, no iní ľudia ich dobreže envchvália do neba. Poznám ich odmalička, a viem akí sú. Do oči brat, za chrbtom had. S Každým sú zadobre, ale pritom im nik nieje dobrý. Susedia bývaju v dome 7dmi pricom 5 sú deti. Su to aby priblizne v mojom veku od 20-27. Ked sme boli malé, dobre sme spolu vychádzali, vždy, ked sme sa pohadali hadku vyvolali oni, ohovarali vzdy oni, robili prieky vzdy oni. Teraz sa len pozdravíme, vobec sa spolu nebavime. je to trapne, ak napr. vystupim z busu, susedka ide predomnou, a ideme extra. Kazdy ich vsak povazuje za BOHOV. Ze je to super rodina, nikomu by nekrivdili, ani neohovárali, pritom opak je pravdou. Prečo je to tak? preco ich kazdy zdraví, má ich rád, nepovie na nich krive slovo,? ak sa ma niekto opyta, aký su a poviem im pravdu ze ich poznam odmalicka a su ini ako sa pred cudzimi robia, nik tomu nechce verit NECHÁPEM TOMU

Agnes998

Dawia ja ti prenajmem svoj byt, mozes tam par mesiacov byvat a potom uvidis ako budes tychto svojich susedov ospevovat. U mna z jednej strany byva schizofrenicka co casto bezdovodne vrieska, ked nahodou nie je doma, zavija jej tam dnom nocou pes. Z druhej strany byva narkoman co v poslednych rokoch zavrazdil uz troch psov, ludia sa ho boja. Podo mnou byva nejaky ozran so zenou, ten sa vracia neskoro v noci alebo nad ranom z krcmi totalne ozrati, zena ho nechce pustit do bytu, kope jej do dveri a strasne vrieska. Ked sa nakoniec dostane dnu, este pocut hadku, vreskot a trieskanie nejaky cas. Ano, byvaju tam sami asocialy ale ked som ten byt pred rokmi kupovala, taketo to tam nebolo, vtedy tam bol klud. Bud rada ze mas susedov akych mas.

Dawia

To nieje závist iba nespravodlivost. Vsdade kde niecos a deje su oni. Kona sa unas daka akcia? su tam, ked sa scitaval lud, co bolo platene opet roibili to oni vsade len oni!

woo

ze si sa ty s nimi nepohodla neznamena, ze sa s nimi nepohodnu aj ostatni...mozno je skor problem v tebe, ak s ostatnymi vychadzaju v pohode. srsi z teba hrozna zavist.

Agnes998

Taki ludia proste su, boli aj budu, ich myslenie nikdy nepochopis. Nevsimaj si ich a neries ich. Nech ich druhi obdivuju, je to ich vec, vsak raz ked pridu na to aki su, zmenia nazor. A bud rada, ze mas len takychto susedov, niektori teda byvaju daleko horsi, zneprijemnuju druhym zivot ci uz velkym hlukom, intrigami a pod. Pokial si aj oni teba nevsimaju a nerobia ti naschvaly tak ich neries.

Dawia

Uvediem ešte príklad: najstarsia z nich sa pred rokom vydavala, smaozrejme na svadne sme neboli, ved sa iba pozdravíme, nebavíme sa s kým by sme tam boli? dalsia suseda mala dvd zo svadby a vsade uz chvalila aka to bola super luxusna svadna, rpticom bola totálne obyčajna( este na stole mali vodu z lidlu") OPET oni bohovia a nik na nic nemá