Nazor na chalana ktory je "iny"

Ariadnna

Podla mna s nim nemusis hned zacat riesit vztah, ale ak je Ti sympaticky, tak by som kludne spoznavala. No a co, ze nie je ako vacsina a to, ze inym pride ako podivin.. na to by som sa vobec nespoliehala. Ja som bola panna tiez do vyssieho veku a nebolo to tym, ze by som bola divna, ale proste chcela som svoje po prve zazit az s manzelom a tak to i bolo a ano, mnohym z Vas to pride divne.. :)
Podla mna sa riad sama sebou a uvidis :)
Ja poznam viac takychto, co su pre inych divni a my sme aj napriek tomu ostali kamosi, i ked mam uz doma manzela :)

DNA

Vieš, každý chlap by mal žiť. A nie byť domased, muž bez života to nieje veľmi dobré. Hlavne pozor, časom si na teba navykne ak budeš jeho prvá.

skarabeuska

poznam takeho, je to fajn. Akurat si daj pozor, lebo je takmer iste, ze sa na Teba prilis naviaze, a ked nanho len krivo pozries, tak uz bude plakat a davat si smutne srdcervuce statusy na fb.
Ale mohla by si to skusit, pri Tebe sa otuka, porani, a pri druhej babe uz bude tip top manzel.

Agnes998

Zalezi od toho aka si ty, ak si party-girl co potrebuje stale okolo seba kopu ludi, diskoteky, zabavu tak sa k sebe asi hodit nebudete. Ale inak by som ho neoznacovala hned za podivina len preto, ze je introvert. Kamaratov ma, len nie kopu, niekomu stacia aj traja. Moze to byt dobry chalan ale o jeho vlastnostiach nic nepises, tak sa neda sudit.

tututuuu

taky ma zbalil, nesmelo, ale sancu som mu dala, nelutujem, zijeme si krasne, mame dve deti, bol nesmely, bol panic v 28!! ale uspokojuje ma. predtym som mala drsnejsich rada, ale ti su v skutocnosti len prasce. a unudia po case. tento ma prekvapuje este dnes (sme spolu 17 rokov). prave ma pozval na veceru a do kina, plus maly bonus k tomu, tesim sa :)

qwertz

Ako keby som čítal úplne presne o sebe (dúfam, že to nie som ja :-)), len ja von chodím často (rozumej nie krčmy, ale výlety, príroda, lesy a hory) a tiež som o sebe počul viaceré "fámy"... No čo, tiež som introvert s málo priateľmi obidvoch pohlaví, ale zato za každého by som sa v prípade potreby aj obetoval :-)

Teraz rozmýšľam, že koľko dievčat ma asi takto dopredu odpísalo ako ty jeho, na základe presne tých istých vecí. Ale asi je dobré, že mi to ani nepovedia :-/

Nevravím, že naše introvertné povahy musia každej vyhovovať, ale takto tiež nič nedosiahnete kým nás lepšie nespoznáte. Sme ako knihy, treba čítať a nie súdiť podľa obalu. Aj keď je pravda, že vyčačkaný obal môže viac zaujať, ale čo keď je nim zabalený len nejaký gýčovitý brak :-)

Naray

Kým ho lepšie nepoznáš je trochu priskoro povedať že má málo záujmov, ak je to introvert tak ich určite nebude vykrikovať okolo seba. Myslím že to je typ chlapa čo potrebuje dôvod aby išiel "von" alebo ako to napísať. No možno sa mýlim...

Waymar

No tak je introvert chalan.. to že nemá potrebu byť každý deň medzi ľudmi a stále kamsi behať.. na tom nie je nič zlé.. horšie je označiť ho kôli tomu za podivína (niektorí ľudia jednoducho nepochopia že nie každý musí mať rád spoločnosť a zábavu ako oni).