Podvadzanie manzelky a správanie deti

Príspevok v téme: Podvadzanie manzelky a správanie deti
anonym785548

Ahojte, mam manzelku a 2 deti. Jedno 15 rocne druhe 22 rocne. Uz je to 4 roky co podvadzam manzelku. No ona to viackrat zistila. Stale sme sa hadali nadaval som jej a to dost neslusne a do toho este znamky mojej dcery. Nemala nikdy moc zle znamky no jednoducho ked mi zatajovala 5-ky zobral som jej mobil, notebook atd. To nieje vsetko. Utocil som na nu s vecami ako napr. Ze nic nerobi a ze chcem mat z nej vybornu dceru ako je moj syn. Mimochodom bola prva ktora zistila ze manzelku podvadzam. A odvtedy ako sme sa hadali s manzelkou zhorsil sa mi s detmi vztah. Dcera ma nedokaze skoro ani pozdravit, je ku mne odporna a citim z nej niekedy ze sa ma boji . Myslite si ze toto vsetko moze byt tymi hadkami a podvadzanim?

karolinka122

a ani necakaj, ze to bude aj v buducnosti s detmi lepsie, si u nich nula, dal si prednost kurve namiesto rodine, mamu ich ponizujes, dceru tiez, zkratka si u nicj uplna nula a urcite sa vsetkym ulavi, ked vypadnes k tej kurve a bude sa dat doma dychat.

Agnes998

Dceru mas v puberte, vek, kedy najviac potrebuje rodicov a dobry vzor v rodine a co robis ty, kurvis sa, nadavas ich matke, nadavas dcere. Ty sa len modli aby ti dcera nakoniec nejak zle neskoncila ked ju takto vychovavas. A radsej sa rozved, mozes sa prestahovat k tej svojej kurve a nebudes mat problemy.

MultiLevel

Verim, ze ked si zalozil temu, tak prides aj odpisat....lebo inak tu budeme tliachat do vetra
Ja mam len jednu otazku? Z akeho prazvlastneho dovodu zijes este s manzelkou? Nebolo by pre zjednodusenie zivota a vztahov lepsie, aby ste sa rozviedli? Potom si mozes spavat s kym chces a nebudes neverny. Nerozumiem naco spolu s manzelkou zijete, ked vam to nefunguje. Cudujem sa aj jej, ze s tebou dokaze byt pod jednou strechou a namiesto toho, aby problem seriozne riesila, len sa hada s tebou....
Ludia su zvlastni....

bazuka

Čudujem sa ženám že to znášajú. Treba rozvod a vybaviť také výživné že skončí v base pre neplatičov.

denisaa

Zdravim..toto mi nieco pripomina,,
Moj ,,otec,, dala som to narocky do uvodzoviek lebo ten clovek uz viac moj otec neni ,robil to iste..podvadzanie,aj dom. Nasilie a alkoihol.. Trvalo to dost dlhy cas.. Okolo 7 rokov,..
Teraz sa milostiivy pan zacal uvedomovat ako ublizil co spravil a chcel by vsetko naspat,tak ako bolo kedysi..a aby sme zabudli..
U nas je to tak ze byvame spolu v byte vsetci... Za ,,kurvou,, neodide lebo taho nechce tak sa stale tlacime vsetci tu.. Kazdy mame svoju izbu ,,ked pride nepozdravime sa nepovieme asi ani pol slova..
Na zaver poviem uz len za seba... Verim ze sa kazdemu vrati vsetko..a ked sa nepostara o to sam zivot postaram sa o to ja,,, zaprisahala som sa ze mu to vratim,tesim sa ked zostarne a bude potrebovat pomoc tak ako my.. :-).
Takze tak

kafe

prosím ťa a načo chceš mať z dieťaťa výbornú dcéru ak sa sám chováš ako úplný debil? Neprotirečí si to trošku? Keby si bol fajn otec (a teda aj manžel, lebo decko ťa nevníma IBA ako otca, ale veľmi citlivo vníma aj vzťah svojich rodičov navzájom) išiel by si svojmu decku príkladom úplne bez slov a ono "nasáva" a čerpá z rodičov dosť veľa. Ale to čo robíš teraz je, že sám sa chováš ako nejaká špina a od decka chceš aby bolo čisté a nepoškvrnené. Daj si do poriadku svoj život a uvidíš ako VEĽMI sa to odrazí aj na správaní dcéry. Možno. Máš krásny príklad naživo, ako deti odporujú a nerešpektujú rodiča, ktorý ubližuje druhému z páru. V ich očiach si klesol, stratil úctu, rešpekt.. stratil si ich. Na to žiadne hrozby či obmedzovanie neplatí.
Prečo sa nerozvedieš?