Antikoncepcia - vysadiť, či nie?

Nikola21

Ahoj, Ja som po 2 rokoch vysadila lebo som mala rozne kvasinkove vytoky. Doktorka povedala ze to moze byt aj z tych tabletiek a povedala ze aspon na tie 3 mesiace nech ich vysadim. No moj problem je, ze som ich vysadila v decembri, a od vtedy som mala len raz mendzes- vo februari. Teraz je tomu 78 dni co som to nemala. A nemyslim si ze je to pre telo nejako dobre. Neviem ci sa mi to este upravi a kedy. Co si myslite? mali ste niektora podobny problem? Teraz mam 20 a mendzes mam tak od 15 a kym som zacala brat tabletky (v 17), tak som to mala raz za 4 mesiace a dokonca ked som odcestovala do zahranicia tak 10 mesiacov nic. S priatelom pouzivame kondomy a davame pozor takze tehotna urcite niesom. Ale po takej dlhej dobe sa uz aj napriek tomu zacinam bat.

MultiLevel

je tazke vzdat sa pohodlnosti bez kondomu? Okamzite by som kaslala na celu pohodlnost, ked ide o moje zdravie. Toto svinstvo som mala necele dva roky kvoli istym zdravotnym problemom. No mam krcove zily a ked som o nich hovorila gynde, len mavla rukou, ze to nevadi....Vadilo to a velmi. Mimo ineho, antika neskutocne rozhadze cele telo, pozorovala som to ci uz pocas brania, ci po vysadeni. Ked som ju uzivala, bola som uzlik nervov, podrazdena, velmi vztahovacna, citila som sa zrela akurat tak na psychologa, lebo som nevedela, z coho som taka a nicilo mi to vztahy. A po vysadeni tie vyrazky...brrr

fialka39

ahoj, ja som v januári t.r. konečne vysadila ATK po cca 11 rokoch a to som nemala medzitým žiadnu prestávku (podľa lekára "vraj netreba"). Som strašne rada, že som sa konečne odhodlala; bolo to predtým síce pohodlnejšie, ale tlačiť do seba toľko chémie ... už by som sa na to určite nedala.

sewie

neber to svinstvo! su to zbytocne hormony a chemikalie co mozu mat milion negativnych dopadov na zdravie a ked to ani priatel nechce, tak fakt nie je co riesit!

lilyiankaa

no ak to ani priateľovi neprekáža, tak ju určite vysaď, ja osm ju brala 4 roky, teraz ju 4 neberiem a už by som ani nikdy nebrala