Som tehotná?

Príspevok v téme: Som tehotná?
ivett039

Ahojte! Mala som prvý (nechránený) prerušovaný styk v posledný deň menštruácie (5. deň cyklu). Styk bol veľmi bolestivý a dosť drsný. Od 4.dňa po sexe mám bolesti brucha a celodennú nevoľnosť. Na test je ešte priskoro a veľmi sa bojím že som otehotnela i keď si myslím,že na príznaky tehotenstva je priskoro. Žalúdok ma veľmi bolí a je to sprevádzané zvláštnymi zvukmi z brucha, no možno len zo stresu,ktorý prežívam už 7.deň. Čo myslíte? Môžem byť tehotná? Je možné, že sa tehotenské príznaky objavia tak skoro? alebo je to niečo iné? ďakujem za odpoveď!

ivett039

len mi to pride zvlastne, ze to prezivam akurat teraz... po pohlavnom styku. dnes sa k tomu vsetkemu pridalo palenie po močeni..

mudrlant

Žalúdok ťa môže bolieť od prebytočnej kyseliny a zvuky môžu byť tiež zo žalúdka, z čriev alebo z hocičoho iného :-)

ivett039

nespravil sa do mna. Myslite teda, ze to moze byt nieco ine? Nejaka infekcia? pohlavna choroba? alebo len stres?

sarahinka1

no keď mám pravdu povedať aj ja sa obávam či nie som tehotná.....asi pred mesiacom som spala s chalanom.....už s ním nie som....a spravil sa mi na moju hmmm...a teraz aj ja sa bojím či nemôžem byť tehotná.....

kejra

tiež nechápem, prečo si toto necháš..drsný bolestivý a ešte aj nechránený sex, ale to tu neriešime. Určite je ešte velmi priskoro. Prvé tehotenské príznaky typu nevolnost, bolest prsnikov a pod. sa objavia až po vynechaní 1. menštruácie. Podľa mňa ak sa neurobil do teba, nemala by si byť aj ked nikdy nevieš ako sa može ovulácia posunut.