Naozaj chcu chalani mudre baby?

Príspevok v téme: Naozaj chcu chalani mudre baby?
bonie

Zdravím, mám kamarátku takú milú usmievavú babu s výborným všeobecným prehľadom ( ktorý jej mimochodom závidím :) ),avšak táto baba je kupodivu bez frajera, pretože už jej niekolko chalanov povedalo, že je na nich až príliš inteligentná. A niežeby to bolo tým, že by niekomu dávala najavo, že je múdrejšia, práveže naopaka nie je ani taký ten biflos zahrabaný stále len v knihách. Povedala by som, že je to taká prirodzená inteligencia :) Ona moc chalanov nezvykla riešiť, ale v poslednej dobe na nej vidieť, že už kvôli tomu začína byť nesvoja nielen v spoločnosti chalanov, ale aj celkovo ked pride na túto tému, pretože na jej " som single" reaguje každý " ako to, že taká baba je sama? prečo nie si zadaná? ved už máš dosť rokov, tak by si niekoho mala mať " a podobne. Takže otázka to sa fakt chalani boja báb, ktoré použivaju mozog? A ako by ste jej pomohli aby sa nezačala uplne strániť chalanov?
P.S. : Pre rýpalov nie je lezbička ani škaredá, žiadne krivé zuby či noc a podobne ;)

amy55

inak tiez mam niekedy pocit, ze chlapi maju radsej hlupejsie zeny...vidavam to casto v mojom okoli a i na sebe... Nehovorim, ze som nejako extra mudra, ale tiez som prirodzene inteligentna, viem sa napr. s frajerovymi kamosmi rozpravat na hociaku temu, vzdy som v obraze napr. i vo veciach, ktore bezne zeny nezaujimaju..a aj tak maju radsej baby/kamosky, ktore su hlupucke a len sa chichunaju a pod...asi sa neradi citia ohrozeni alebo co...

youki

So mnou by sa perfektne doplnala, ja riesim posledne mesiace (finalizacia diplomovky) len programovanie a uz sa mi o tom aj sniva.

Sama pises, ze chalanov neriesi, mozno nema zaujem. A ak sa jej stale pytate, tak je mozno nesvoja prave z tych opakujucich sa otazok.

bonie

Ona práveže nikdy nikomu nedávala najavo, že je mudrejšia a všetko vie lepšie ( to ani o sebe nikdy netvrdila a vždy ked jej to niekto povie stále to vyvráti nejakým tvrdenim), skor je inteligetná tým smerom, že sa s nou dá o všetkom porozprávať, snád neexistuje tema na ktoru by nevedela viesť diskusiu ( ok o takom programovani toho vela nevie :) ) Avšak vždy aj ked sa okolo nej začnu chalani motať tak to skonči tým, že sa citia pri nej blbí alebo niečo podobne, i ked možno je to tým, že je dosť nezávislá, pretože je naučená od skoreho vek starať sa o samu seba a nie je na nikom závislá, takže možno toto je príčinou, že nedá kupiť a nepotrebuje, aby jej niekto kupoval handry a podobne... A možno ako to tu už niekto tvrdil je chyba v nej a možno sa správa nejako divne ked je s chalanom sama... Každopádne dakujem za názory, niektoré su naozaj zaujimave :)

skarabeuska

Mam spoluziacku, co nie je ani pekna (je umela, ma umele vlasy, zuby, kozy, mihalnice a pery) je sprosta s prepacenim, nema absolutne ziaden vseobecny prehlad, (a to studuje na VS, ale opakuje kazdu skusku na 3x, nakoniec si ju aj tak zaplati) a onedlho sa ide vydavat. Rozpravala som sa s jej "priatelom", prisiel mi ako neskutocne inteligentny chlap. A tak naozaj nerozumiem, ako sa k nej dostal, co ho na nej moze pritahovat, a vobec, ci mu nevadi, ze ma taku blbu frajerku...

AK

A preco hladate problem v chlapoch a nie v tej dame ?

Keby chcela, mohla by mat na kazdy prst aj 10... Ked je vsak niekto prilis inteligentny, alebo staci, ze si to o sebe namysla, tak casto hlada niekoho podobneho a nikto mu neni dobry. Ma vysoke naroky.

Nikto vo vztahu nema rad a u chlapov to plati duplom, ked ich zena zhadzuje.

Ja by som to urobila lepsie.... Ako to robis, takto sa to robi, zle to robis... atd. atd.

Hovori sa, ze kto chce zmenit svet a ludi, musi najskor zmenit seba.

Inteligenciu na prvy pohlad na cloveku nevidno. Otazne je, ako sa taky clovek sprava, pretoze je niekolko druhov inteligencie. Svojim spravanim tak moze odplasit ludi....

Mimochodom, odkial niekto vie o sebe, ci druhom, ze je inteligentny ? Ono to neni jednoznacne ani v testoch.... :-)

Timea30

ich ego im nedovoluje mat mudru babu pri sebe. citili by sa menejcenni. ini by radi mali mudru a inteligentnu, lenze potrebuju aby sa niekedy spravala ako lahka zena, co sa u tychto zien neda splnit :)

MultiLevel

bonie, ta baba si najde chlana skor ci neskor, ked sa v jej okoli objavi niekto na jej urovni, ci uz duchovnej, alebo co sa tyka nazorov. Nerobila by som z toho teda taky problem, ze je ted sama. A neriesila by som celkovo tieto veci...To je ako pytat sa, ci sa muzom ozaj pacia velke prsia, alebo sa im pacia male. To sa neda takto globalne povedat s tym, ze to plati na vsetkych :)

youki

podla mna chcu. Kto uz by len chcel travit cas s ludmi, ktorych povazuje za hlupych (alebo ake je opozitum?)

Co to znamena, ze je prilis inteligentna? Ako sa to prejavuje? Mne to znie dost divne, ale mozno som len prilis hlupy, aby som to pochopil :)