Sex so staršou ženou

Príspevok v téme: Sex so staršou ženou
Anonym .

Podľa nadpisu viete o čo ide, prejdem k veci.
Mám 18 rokov a istý čas,asi 3 mesiace, už mávam vzťah s 42 ročnou ženou.
Ja viem, zdá sa Vám to úlet. Ale ona nieje nejaká stará baba, ktorá Vás len buzeruje, keď ju nepozdravíte a pod.. Je naozaj kus, stará sa o seba, super postava, dlhé nohy, prsia veľkosť 4, vysoká asi 180 cm, plná života, často chodí s kamarátkami baviť sa. Nieje to ani žiadna úchylka samozrejme, veď som sa o ňu zaujímal rok. Celý rok ma odmietala, až nakoniec sme sa začali stretávať.Ani ja nie som žiadny uletene zvrátený typ, proste sa mi páčia zrelšie ženy. V posteli nám to klape, rada experimentuje, čo som rád, dokonca ja ako mladý \\\"zajačik\\\" za ňou často nestíham. Nemá manžela a ani nijakú známosť, ale ak sa nemýlim zomrel jej muž(už dávno) a odvtedy mala pár známostí.
No je tu jeden problém. V rámci vzťahov som dosť drevo. Trávim s ňou dosť času, rozprávame sa, užívame si, ale vždy sa to proste niekde pokazí, napr. že dojde téma a pod. Neviem ešte ako na ňu a nemá mi ani kto poradiť, kedže to držíme v tajnosti a na staršie ženy by som asi solídnu radu od mojich blízkych aj tak nedostal. Mám pocit, že po tých pár mesiacoch sa pomaly naozaj utužuje vzťah. Nedávam tomu veľkú nádej samozrejme, ale naozaj sa to zdá byť pekne rozbehnuté.
Preto by som rád zobral nejakú radu a komentáre, že to je uletené, mám sa na to vykašľať a pod. si nechajte pre seba. Ak to nevíde, nevíde. Zaťiaľ kým sme spolu by som to rád využil.

laurora

ale prosim ta poeetka ty si fakt myslis, ze chlapec v 18 si hlada vztah podla toho ci planuje s danou osobou deti a rodinu? Na druhej strane ja som toho nazoru, ze chlap v 18-tke si ani nema hladat vazne vztahy, s ktorymi planuje neviem aku velku buducnost, lebo je este nato mlady a psychicky nezrely. (aj ked su aj taki, ktori maju vztahy od 17, 18 a vydrzi im to navzdy.) Ale clovek ma uplne ine hodnoty, ked ma 18 a ked ma po 25, To je presne ten vek, kedy by si mal 18 rocny chlapec uzivat mladost a vazne sa neviazat...inak bby ho to mohlo chytit v 30-ke, uz ked by mal byt ako dospely chlap zodpovedny a starat sa dajme tomu o sovje male dieta.

poeetka

Chcel by si si ju vziať za manželku a prípadne mať s ňou dieťa? Žiť s ňou do smrti?

Ak nie, zbytočne to naťahuješ - koniec príde skôr či neskôr. Radšej by si si mal hľadať rovnocenné dievča, s ktorým by si mal perspektívu založiť si rodinu.

Alebo je to len o tej tvojej poslednej vete? "Zatiaľ, kým sme spolu by som to rád využil". Čo chceš využiť? Človek má byť milovaný kvôli nemu samému a nie napr. preto:
- že mi dáva sexuálny pôžitok
- že mi zvyšuje moje ego a niečo si dokazujem
- že mám pocit uspokojenia, že má niekto ako on o mňa záujem,
- že mám na to mať staršiu a zrelšiu ženu
- že mi napĺňa citovú medzeru, ktorá vznikla nezáujmom a mojím neprijatím od inej osoby (napr. matky)
- atď atď

laurora

A ake rady chces pocut? Ides nato dobre ze sa na tento vztah pozeras realisticky, ked to nevyjde, nevyjde to...zatial si uzivaj pritomnost, lebo sam dobre vies, ze taketo vztahy netrvaju privelmi dlho. Verim, ze na nejaku chvilu to moze byt prijemne pobavenie pre Vas oboch. Bud proste sam sebou a bud rad, ze zrejme mas v sebe nieco zaujimave, ked si atraktivny pre taku peknu starsiu a skusenu zenu :)