Nočné hnačky a bolesti čriev

Príspevok v téme: Nočné hnačky a bolesti čriev
januločka12m

Ahojte,
v poslednom čase sa mi stáva, že z ničoho nič dostanem hnačku. Idem 1 - 3x na WC a je mi dobre. Avšak často to príde v nečakanom čase, začínam sa aj báť ísť niekam, kde by nebol záchod, alebo ak by bolo treba dlho cestovať. Všimla som si, že mávam bolesti po mastnej saláme, aj po vajíčkových chleboch a minule mi bolo zle aj po kupovaných rajčinách. Neviem, či to môže byť tým. Taktiež mi v črevách stále škvŕka, prelieva sa mi tam vzduch, neustále ma nadúva a tiež sa mi grgá. Je to veľmi nepríjemné. :( Keď mám poriadnu hnačku, potom aj 3 dni nepotrebujem ísť na záchod a vtedy ma ani nič nebolí. No stáva sa mi v poslednom čase, že cez deň si normálne zajem a v noci na mňa prídu strašné kŕče v črevách, bolesť mi vystreľuje až do krížov, je mi až na zvracanie, ale ked ma preženie, tak mi je dobre a nič ma už nebolí. Neviem, čo už s tým robiť, trápi ma to, rozmýšľam, už aj, že asi k doktorovi budem musieť behnúť, no keby sa to dalo bez neho, bola by som radšej. Stretol sa niekto s niečím podobným? :(

Timravax6

Aj ja to mam roky podobne a pred lekarmi vyzeram ako blbec. Nic mi nenasli. A tak sa trapim.ty mas najake vysledky od lekarov?

januločka12m

Karolinka 122: ďakujem, asi budem musieť nabehnúť k tomu doktorovi, ale stráášne sa mi do toho nechce :/

dedete: prečo by som si to vymýšľala? čo je na tom neuveriteľné?

karolinka122

mal by ti lekar urobit test na pritomnost helikobaktera , potom na celiakiu , to mal kamos, podobne ako opisujes, jeho uz prehanalo zo vsetkeho a slabol zo dna na den, kym mu nato prisli a konecne mu urobili na gastre testy , ak to nebude helikobakter, moze to byt aj potravinova alergia, myslim, ze na nete su dostupne zakladne testy na domace pouzitie .