Chudnutie - strata menzesu

Príspevok v téme: Chudnutie - strata menzesu
Klauduliak

Ahojte, asi pred rokom som schudla kvoli stitnej zlaze z 58kg na 53-54kg potom ako mi znormalizovali stitnu som sa zacala zdravsie stravovat a mam vahu 53 a vyradila som bielu muku,sladkosti a celkovo obmedzenie sacharidov..lenze nejak som to asi prehnala lebo som stratila menzes(mozno aj to chudnutie a psychika,pretoze mi zomrel v tom obdobi dedko a zle som tovprezivala asi pol roka).
Naposledy som menzes v septembri. Dostala som na vyvolanie injekciu,no aj tak neprisiel.Teraz mi gynek. odporuca ANTIKONCEPCIU,ale ja nechcem do seba pchat chemiu:( Neviete mi poradit nejaku prirodne vyvolanie menzesu..?
Dakujem.
INak mam 16rokov.

Ninka123

Ahojte kočky, už je po tom síce dlhšia doba,ale možno to niekomu predsa pomôže.
Ja som rovnako prišla o menzes na nejaký trištvrte rok,kvoli cvičeniu , zmene stravy na \"zdravšiu\" a počítaní kalórií. Išla som deň čo deň v kalorickom deficite,cvičila a cvičila a schudla za 2 mesiace cca 9 kíl... AA prišlo to! Strata toho čo mi ženy k normálnemu žitiu naozaj potrebujeme.
Nasledovali všelijaké vyšetrenia,aj vyvolávačka bola, ale nakoniec ma doktorka vyslala domov so spočiatku mnou odmietaným názorom, a to pribrať a jesť tuky.
Keďže vieme,že nemať menzes sa spája aj s inými problémami, priorita byť chudá mi bola fuk a naozaj som papala všetko čo som normálne jedla aj predtým, maminkine s starkyne dobroty,až som pribrala všetko späť a čo sa stalo? Menzes mám úspešne späť, cítim sa oveeeľa lepšie, ženskejšie a dokonca je presný ako hodinky. Klop,klop! ;) Takže baby cvičte, formujte, budujte svaly,ale nezabúdajte sa komplexnú stravu zloženú z bielkovín, zložených saracharidov a správnych tukov !! Držím palce

RNG

Ked budete poriadne jest, telo bude mat prirodzene doast energie na normalny cyklus. Vyvolavacky ho neznormalizuju, len si napchas do tela umele hormony, ani umely progesteron, Duphaston, To je tiez skodliva chemikalia, nie prirodny progesteron.
To modne chudnutie a udrziavanie detskej stihlosti sa vam v zivote nevyplati. Normalna streava pre 50 kg zenu je vyse 1800 Kcal, a co najpesteejsie zlozenie

Cimona

ja som brala antiku a je sice pravda ze sa ti menzes upravi ale neviem mne prave po vysadeni zacali haprovať...tiež som schudla (ale nie veľa asi tak štyri kg) a menzes som nedostala pol roka ..chodila som aj na akupunkturu, a ked uz sa nedalo inak opat som zasla ku gynek. chcela mi predpisat zasa antiku ale tu som uz nechcela, tak mi predpisala Duphaston a kramy sa dostavili a to mi ani vyvolavačka nezabrala...

čučokina

Ahoj, ja mám taký istý problém. Mám 17 rokov. Schudla som z 59 k pri 165 cm až na 47 k, povodne som chcela schudnuť na takých 52, vyradila som uplne pečivo sladkosti, vyprážané a sladké nápoje, no ale kvoli tej štitnej žlaze to išlo stále dole. Menzes nemám dokonca už rok, gyn, povedala že do roka je to ešte v pohode a potom že uvidíme, že by mi pichla vyvolávačku ale že antiku mi nechce určite dať. Teraz som sa už začala zase normálnejšie stravovať, každý deň si dám pečivo a niekedy aj nejakú sladkosť tak uvidím čo to spraví :)

Klauduliak

Snazim sa najst priciny ale uz to trva hrozne dlho ta strata menzesu..nechcem skoncit ako neplodna
A dakujem Vam za odpovede.

redka

no je to trosku zahada... lebo si nestratila az tak vela kil... a aj teraz mas normlanu vahu k svojej vyske... jednoznacne ale treba hladat pricinu a nie nasadit si antiku... ver mi z vlastnej skusenosti, keby som vedela (citala som si pribalovy letak, ale jasne ze som si povedala, ze mna sa to netyka, mne sa to nemoze stat), co vsetko moze mat na svedomi tak to nikdy nedam do ust... a to som ju brala dokopy mozno rok a pol pred mozno 10 rokmi...

redka

nemusis mi vykat :D

inac... v prvom rade prestan cokolvek pocitat :) ale ja som predsa len nieco vypocitala... BMI mas v norme tak neviem... mozno este stale vplyv ten stitnej zlazy... skus pribrat 2 kila, co to spravi.. ale tak zdravo, nie ze sa zacnes napchavat somarinami... nepocitam kalorie, nezaujimaju ma a povazujem za otravne neustale sa zaoberat cislami a prepocitavat (skusala som to, ale este v ten den som to vzdala :))), skor sa zaujimam, ze odkial pochadzaju, z akych jedal, aka je ich kvalita... snazim sa jest tak, aby som ostala zdrava, aj ked jasne, ze niekedy pre nedostatok casu sklznem aj nezdravemu jedlu...

Klauduliak

Jaj tiez pravda to mi nenapadlo ze mozete mat viacej rokov..
162cm..ale ked si niekedy ten prijem ratam v kcal nema to ani nad 1000 - 1200 kcal.to vadi ?

redka

niekto sa tu zrazu hra na admina? tak napis co je zdrave na antikoncepcii a este u tak mladeho dievcata, ktore je este vo vyvine??? a brat to len na vyvovlanie menzesu je holy nezmysel... to ze si tym privodi dalsie zdravotne problemy uz nikoho nebude zaujimat... a vobec... admin takto nekomunikuje a ked tak sa aspon registruje ;) pekny vecer :)

klaudia zlozenie nemas take zle... mozno fakt trosku pribrat... skus nejake zdrave tuky... moj jedalnicek ti nepomoze lebo mam 2x tolko rokov co ty, pracujem atd... co je dobre pre mna nemusi byt dobre pre 16 rocne dievca ;) inac aku mas vysku?

Klauduliak

Tak na rano zelenina+ ovocie alebo ovsena kasa alebo jogurt a tvaroh
Desiata: to iste
Obed: vacsinou zelenina ,maso,ryby, sem tam nieco sacharidove
Vecera: nieco z toho co na ranajky
a za den zjem aj 50gramov orechov
dost casto jedavam avokado
do ovsenej kase pridavam maslo

Asi jem malo,ci? Ale ked ja nepocitujem hlad.

Nenapisala by si mi tvoj jedalnicek? Aby som mala predstavu ci jem dostatocne..?