Ako sa dostat na medicinu do Česka?

Príspevok v téme: Ako sa dostat na medicinu do Česka?
janulka2333

Dobrý deň ,ja by som strasne chcela studovat medicinu proste ma to fascinuje a nebojim sa ani toho ako vsetci pisu ze ake to tam je tažke a neviem čo podla mna ani na jednej vyske to neni lahke, ale chcela by som ist studovat radsej do ceska Brno,Olomouc atd... chodim na sukromne gymnazium a mam na vysvedceni zatial 1 ale aj nejake 2 ale som este len v druhom rocniku prosim poradte mi niketo so skusenostami ci je sa tam lahke dostat a co vsetko beru do uvahy ...este by osm išla aj do bratislavy ale mojim snom je brno,praha ale nemam uz ciste jednotky a poznam vela ludi ktory mali cele roky na gym. ciste a sa tam nedostali :) dakujem za odpovede

Kate95

Hovorím iba za 1.LF UK, kde ich Tvoje známky nezaujímajú pokiaľ nechceš, aby Ťa vzali bez prijímačiek. Bez prijímačiek Ťa vziať nemožu, pretože majú podmienku, že musíš mať posledné štyri roky predmet "Český jazyk" :-) Všetko je o prijímačkách... aj na ostatných LF v Prahe, ale neviem presne, ako to tam funguje :-)

Btw. všetko je na stránkach fakúlt.

MarcelaK

Pri prezývke mám mail na jednu slečnu, ktorá študuje medicínu v Olomouci, tak asi ona ti najlepšie poradí. Môžeš jej kľudne napísať.