Biolampa

Príspevok v téme: Biolampa
miriama12345

Pomôžte mi vyriešiť moju dilemu. Chcem si kúpiť biolampu na liečenie akné a boľavé rastúce zuby. Preštudovala som si milión príspevkov najviac som sa dočítala o biolampe Bioptron od Zeptreru ale ten je dosť drahý . Tak uvažujem nad biolampou biostimul BS 103 alebo biolampou eifa D514, ktorá je o dosť lacnejšia. O biolampe Eifa som našla len pár príspevkov, skôr pozitívnych a neutrálnych, ale aj tak mám dilemu, či ju objednať. Nemáte s ňou skúsenosti? pridávam linky
www.zdravyden.sk
www.biolampa.sk

ja1948

my mame doma bioptron uz hadam aj 15 rokov. je to dobra vec na ekzemy, akne, tazko nehojace sa rany etc. vraj to pomaha na vsetko, len treba vediet, ktoru cast tela a ako dlho ozarovat. na nete som nasiel aj mapu ludskeho tela s bodmi, ktore treba ozarovat pri konkretnom probleme. ja som skusal aj skvalitnenie erekcie (nie, ze by som to potreboval) a pomohlo to. bezne to pouzivaju v salonoch krasy, masaznych salonoch, derma studiach a pod. netusim, kolko to teraz stoji, ale rozhodne bioptron odporucam.

miriama12345

požičala som si od susedky lampu, vola sa bio-V. Nemáte s ňou skúsenosti, je už staršia, neviem či je aj účinná

karolinka122

nemusis kupovat novu, kopa ludi na bazare predava taketo lampy este v zaruke a mozes mat za polovicu, skus pogooglit.

miriama12345

a kde najdem taku požičovňu? Nieje to zbytočne drahé? U nás nemáme kozmetičku čo by robila s tou biolampou, aspon zatial som nezistila. No uvidim, ale ta eifa je dost lacna oproti iným tu by som riskla kupiť

karolinka122

na tieto lampy som pocula pozitivne aj negativne ohlasy, negativne v tom zmysle, ze nepomahaju... Neviem, chcela som kupit aj ja Zeppter, ale 500 eur je dost, existuju aj pozicovne, vyskusat na mesiac a uvidis, pripadne aj kozmeticky maju tieto lampy, vyskusaj tam jednu kuru a po mesiaci uvidis, ci sa oplati investovat.

MarcelaK

O biolampe Eifa som počula len pozitívne informácie, dokonca ju majú aj v kúpeľoch Dudince.
Ja čo som sa pýtala odborníka tak mi povedal, že všetky biolampy fungujú na rovnakom princípe - polarizované svetlo a vraj keď rozobral biolampu od f. Zepter tak žasol, lebo sú v nej súčiastky za pár eur a ak ju dáš do servisu tak platíš nehorázne sumy a takisto aj stojí nehorázne sumy.
Okrem toho ak aj Zepter tak cez net, lebo sú otrasne dotieravý.
Ja mám biolampu od f. Zepter, ktorá sa nám pokazila a teraz sme si kúpili biolampu Medilight a sme s ňou veľmi spokojný. Je to isté ako Zepter akurát neplatíš za reklamu a nie je to švajčiarsky výrobok.
Ja som si od Zeptra kúpila naposledy masážny prístroj a keď mi manžel ukázal, že som kúpila čínske nič, tak som skoro odpadla.