Vysoký krvný tlak u dieťaťa

Príspevok v téme: Vysoký krvný tlak u dieťaťa
Agnes3940

Mám 6-ročnú dcéru, ktorej pred 2 mesiacmi zistila detská kardiologička vysoký krvný tlak (130-150/80 - casto sa tlak pohybuje v tejto rovine). Príčinu vzniku tohto problému nepoznám, doma sa jej snažíme vytvárať čo najpokojnejšie a harmonické rodinné prostredie. Počas tehotenstva som prežívala trochu stres (smrť v rodine...). Detská kardiologička mi povedala, že ustálená liečba vysokého tlaku u malých detí neexistuje, ale dnes nám predpísala liek GOPTEN, o týždeň by som mala ísť s dcérou na kontrolu. Keď som si čítala informácie v príbalovom letáku, prečítala som si, že tento liek je nevhodný pre deti. Existuje nejaký spôsob, ako by som mohla dcére pomôcť (vitamíny, minerály, bylinky, lieky...)? Na koho by som sa mala obrátiť? Ďakujem.

modracik

Agnes3940: prírodným výživovým potravinovým doplnkom vôbec nič nepokazíš.Ba naopak. Našej malej vnučke ich dávame od 3 rokov, striedame ich hlavne v zime, nakolko mala oslabený imunitný systém a v dnešnej strave nemá všetky vitamíny, ktoré organizmus potrebuje.Aj tu môže pomôcť cesnak s tymiánom v tabletkovej forme./ak chceš názov, napíš mi do meilu./

RNG

130 az 150 nie je velmi vysoky tlak, moze to byt len nasledok stresu pred lekarmi. Skus jej odmerat tlak doma, v pokoji, kde lezi v posteli nejaky cas.
Zvysenie tlaku zo stresu neslobodno riesit liekmi, tie len poskodia, ale snazit sa odstanit stres, ako na to pozri napr cez google pod mojim nickom, a slovom stres. Pripadmne aj spanok, kedze tieto dva su uzko spojene.
A ziadne svetlo alebo tv v noci!!!

natura78

dcérke by som doporučila 100% bylinkové produkty, vyrobené podľa starej čínskej receptúry, veľmi účinné a bez vedľajších účinkov. Doma ich užívame všetci. Produktíky sú na trhu 13. rok a ja osobne ich používam a mnoho ľudí v mojom okolí tiež už 3 roky. Viac o produktoch, ich zložení a pôsobení nájdete tu: www.okg-fit.cz. Rada Vám vysvetlím a doporučím vhodnú kombináciu produktov. Prajem pekný večer.

Ivka 1

Agnes dá sa pomôcť prírodnými produktami ak chceš, ozvi sa mi na mail. Môžeme sa poradiť s lekárom - internistom, ktorý poradí aj s prírodnou medicínou.