Rakovina?

Príspevok v téme: Rakovina?
nanaaaa

Dobry den prave som sa osprchovala a v pravom boku v krku som si nahmatala niečo ako hrčku a ked som si nahmatala na lavej strane nic take som tam nemala. Mam len 15 rokov a neviem ci to mam povedat mame, nechcem ju teraz vecer vystrasit. myslite ze to moze byt rakovina a ze mam to povedat mame?

myers

Ahoj, keď som mal 15-16 rokov vytvorilo sa mi na jednej strane krku to iste čo tebe, taká hrčka, malý kopček, tiež som sa vtedy zľakol a napadli ma rovnaké veci ako teba, ale Zemjak má s najvyššou pravdepodobnosťou pravdu, aj ja si myslím, že ide o neškodnú uzlinu, keďže tá moja vtedy zmizla tuším do mesiaca, mesiaca a pol. Tak sa neboj, budeš v pohode :).

Zemjak

Neboj sa, neni to nic vazne. Bude to uzlina ktora je sama o sebe neskodna. Nebola si niekedy pred tym nachladnuta alebo chora? Rakovina by bola, keby si ich tam mala viac atd. Takze rakovina to urcite nebude.. a mame to vraviet nemusis. Tu uzlinu tam mozes mat kludne aj pol roka a potom ti zmizne a keby s tou uzlinou ides k lekarovi, nic ti na to neda ani nepovie kedze je to absolutne neskodne a prirodzene. Vytvara sa to ked si chora a potom to zmizne a ak nebudes mat tych uzlin viac alebo ine s tym suvisiace zdr. problemi tak niet sa coho obavat :) :)

emalea

len to pekne mamine povedz....a neboj môže to byť čokoľvek....najskôr nejaký zápal alebo infekcia v tele...neprekonala si infekč.mononukleozu?? hneď sa neplaš....má to veľa ľudí a žijú s tým aj niekoľko rokov, potom sa to môže aj stratiť...ale je dobré keď bude o tom mama vedieť...