Priatelka sa zacala predvadzat.... zacina mi liezt na nervy

Príspevok v téme: Priatelka sa zacala predvadzat.... zacina mi liezt na nervy
Lukasi

Zdravim, mam priatelku, pozname sa uz od strednej, nechodili sme vtedy spolu, ale po rokoch sme sa dali dokopy kedze cesty zivota opat spojili nase cesty. Obaja mame okolo 30, nebudem specifikovat aby ma niekto nespoznal. Ide oto ze ona uz na skole bola strasna paradnica ktora chcela byt stredobodom pozornosti. Vtedy vsak nemala az take sebavedomie ako teraz po rokoch. Pracuje v sfere zdravotnej. Nebudem tiez specifikovat. Nieje to podstatne napokon.
Idem k veci. Pred par rokmi sa odfarbila na blond a dala si predlzit vlasy. Ked vsak zistila, ze ma s tym uspech u muzov a zeny jej strasne zavidia, tak akoby jej stuplo sebavedomie dvakrat viac. Proste ona nieje hlupa, ved ma aj vysoku, ale to jej spravanie mi pride take hlupe. Proste kam ideme, ona sa potrebuje dat do poopredia, aby si ju kazdy vsimol. Zacne sa rehotat a nahlas smiat. Suchori si vlasy a zacne neprimerane gestikulovat. Najhorsie to je ked ideme niekam sa zabavit, do baru, na discu alebo nejake spoloc. posedenie. Zacala byt strasne namyslena a dolezita. Ona je krasna zena, je vysoka, stihla a s tymi vlasmi, ale ta jej hlupa povaha. Cim je starsia, tym je horsia. Vidim na nej ako sa zmenila. Cim vacsi uspech a odozvu ma u muzov, tym je viac horenos. Na FB si zacala davat fotky, ktore nafotila s nejakym kamosom, co foti modelky. Ona nieje modelka, ma urcite chybycky krasy na tvari a trosku problematicke zubky(farba, tvar), ale inak z dialky je to kraska. Aj ja som bol ohureny ako sa zmenila po rokoch a opeknela, ale ked tak zistujem, je to strasna maska a liska prefikana. Proste ako sa zacne podlizovat muzom. Uz sme aj hodili rec o tom, naco ona odvrkla, ze nech sa nestaram a ci ziarlim. No jasne, ze ziarlim, ved ju chcem mat len pre seba. Navyse ohovara kazdu babu okolo. Kazdu jednu zhadzuje aka je skareda a nemoderna a...Ja neviem co mam s nou robit. Uz rozmyslam o rozchode. Len chcem vediet co si o nej myslite, o tom jej spravani. Preco sa tak zmenila. Co si potrebuje dokazovat. Aj pocet priatelov na FB jej stupol, muzov mam na mysli. Ako sa mam ja citit, ked takto ocividne koketuje s kazdym. Stoji mi zato tato kraska. Vyjadrite sa prosim. NIesom nejaky extra ziarlivec, ale toto sa uz vazne neda vydrzat, ta jej namyslenost a dolezitost damy. Pritom sa niekedy ako dama vobec nesprava, lebo vie aj "pekne" vurgarne slova pouzivat. Zacina mi byt z nej na grc. Dik za vyjadrenia ludia. Rad si vas precitam.

piraňa

Ano s tou vysokou si dostal aj mna :D Dobre som sa zasmiala. Na vysokej studuje kopa priblblych ludi, ktori ledva skoncia jeden rok aby sa dostali do dalsieho rocnika. A mudra moze byt ale vidis v spravani u nej je na svoj vek ako male dievcatko ktore sa potrebuje velmi paradit a mat publikum ktore jej bude tlieskat jejejejjejejjjj ty si ale peknuckaaaaaa :D
Ak si s nou len pre jej super krasnu postavicku tak s nou zostan. Ale ak chces od toho viac, pochopenie, pomoc z jej strany, dusevnu podporu a vzajomnu rozumnu komunikaciu medzi vami, tak nato s nou zabudni. Pre nu bude vzdy dolezitejsie zrkadlo, FB, ostatne muzske publikum, handry a sminky, kadernicky a kozmeticky.... A ty budes az niekde na desiatom mieste. Najdi si jednoduchsiu zenu s ktorou sa da chodit aj rozumna rec a vie nieco o empatii.
S tou prvou vela vody nenamutis.

Dadula56

No, pre nieco si si ju vybral, pre nieco s nou zostavas, ju by som neriesila, skor sa pozri na seba, co ti na nej tak strasne imponuje.

mysa

prepac ,ale dotaz ako :"nieje hlupa vsak ma vysoku " je ... nejdem komentovat ... poznam takych ludi co maju vysoku ,ale v hlave nasrate a nevedia sa spravat ,poznam taketo prepac za vyraz "hlupe sliepky " co maju vysoku a v hlave otruby dobreho priatela a pritom si to nevedia vazit , ty sa na taku VYSER mal by si mat priatelku co sa "paradi pre teba a nie pre druhych !!!! vykasli sa nu , moja rada !!!

kafe

zbytočne sa s kočkou budeš rozchádzať, ak ťa takýto typ ženy jednoducho priťahuje. Proste s ňou buď a užívaj si to. Až ti niečo v tvojom vnútri docvakne, až zistíš, že vo vzťahu chceš byť šťastný inak, nie len povrchne, možno to očarenie pominie samé a nebudeš musieť ani len prstom pohnúť. Ja si myslím, že momentálne ste pre seba ako stvorení - ty si slaboch, čo sa nechá využívať a ona manipulátorka. Nepotrebuješ bojovať s ňou, s jej "čarami", hlúposťou, potrebuješ zmeniť niečo v sebe.

Maoam

necitala som prispevky podo mnou, moj nazor: otvor oci chlapce a uvedom si jeden fakt a to je ten, ze len co sa na obzore objavi zabezpeceny a pre nu vyhodnejsi 'partner', odkopne ta zo dna na den, ani nebudes vediet, ako sa volas

dobre rano...

RNG

Taka "labut" je velmi zly partner, ak si nechces pokazit zivot, len pred takymi utekaj. To nie je podpora partnera, ale "mlynske kolo uviazane na krk". A nemysli si, ze ju vies zmenit alebo ze sa to casom zmeni. Ja som uz stary kozak a takych pripadov som videl viacero a dlhe roky, takze viem, kam to speje = jedine k dlhodobemu utrpeniu.
Bude ta nutit cely zivot o seba bojovat proti konkurencii, drazdit a budes mat zo zivota peklo. Teda pokial ta neodkopne za lepsieho, co sa jej pritrafi, lebo aj take pripady poznam.

LadyZuzanna

Nie je dôležitejšie ako sa správa k tebe? Ako si rozumiete vy dvaja? Ak je to medzi vami fajn, vôbec by som sa tým nezaťažovala... Skús byť trochu sebavedomejší aj ty :)

odpovedaaam

ja uz mam pocit ze si sa tu prisiel len pochvalit aku ty mas barbie a ze ju chcu ini muzi,.aj ked tebe to vadi..ale proste ty si strasne chudiatko teba ovlada neviem ako mas takej odolat...to je hrozne..mat tvoje problemy :) akoze fakt...neviem ci si mal alebo mas v zivote este nejake ine trapenie okrem tohto ale vyzera to tak ze nie...neprajem ti to teda vobec..ale tento tvoj "problem" je uplne malicherny co tu pises..tak co si chcel skusit poradit riesenie alebo sa tu len pochvalit ked v podvedomi vies ze ju pre jej sprostu povahu nevies opustit ze si od niekoho zavisly... co si myslis ze co ti tu ludia poradia? akoze ..daj sa prefarbit aj ty na blond a predlz si vlasy aby sa viac otacali za tebou ako za tvojou krasnou a dokonalou priatelkou..ono to je krasne ked niekto niekoho miluje, a lipne len na nom..pokial to je opetovane... a nie ty si asi neuvedomujes ze skaces ako opica...este ze mas taky dobry argument ze ona tebe neda pokoj...potom nech tu niekto pise ze take zeny nenavidi ked extistuju takí chlapi ako ty! co takym imponuje za kazdu cenu..si podla mna tuctovy ako ti co sa za nou otacaju a co jej skacu na tu jej koketnost... no tak si chcel aby ta polutovali? tak..lutujem ta .. :)