Ex snubenica

Príspevok v téme: Ex snubenica
Mato1989

Priblizne rok dozadu som sa rozisiel so snubenicou.Mali sme naplanovanu svatbu deti a vsetko ostatne.Rozkol nastal kvoli mojej rodine ktora nevedela vstrebat jej minulost.Odvtedy sa ale stale stretavame.Ona si uz nasla niekoho druheho ale aj tak sa stale milujeme.Nechapem tomu lebo chcem iba ju.Zmieril som sa uz s tym ze ma v tom nebude rodinna podporovat.Problem je jej novy frajer.Mne stale tvrdi ze ho miluje pritom sa stale vracia ku mne.Ked nastane hociaky problem vola mne.Tvrdi mi ze sa stale hadaju.Mna to mrzi lebo neviem ci to medzi nimi nesposobujem ja.Stale spolu spavame a vzdy mi hovori nech si spravime dieta.Som ochotny tento krok podstupit ved ju milujem ale neviem teraz ako to berie ona.Ked s nou skusam na tuto temu hovorit tak mi nevie alebo nechce odpovedat.Viem ze som jej ublizil ale preskakali sme si toho vela a ja som stal vzdy pri nej.Ci uz to boli jej problemy s drogami alkoholom alebo policiou.Neda mi to lebo konecne som si ju \"spracoval\" na taku aku ju chcem mat.Kvoli tomu ze nemam vlastne tento vztah normalne ukonceny si neviem zacat nic nove.Mam este zabojovat alebo sa s tym zmierit a ist dalej?

dazd_kvapka

no super...nie uplne ako tento tvoj pripad, ale chcela by som dvoch somarikov, s ktorymi by som zametala :) zobud sa, nie je to laska, je to nechutne.

lilyiankaa

tak to ti gratulujem, k takej priateľke, ktorá chodí s iným a spáva s tebou .. to bude vo vzťahu dôvera jak hovado a to dieťa si urobte, veď čo .... ja by som takú osobu ani neopľula, keby spáva so mnou a s iným chodí,, no fuj!

keysha777

Tebe akože nevadí že spáva sním a potom ide za tebou a vyspí sa aj stebou? nevadí ti ten pocit ze prinom zaspáva , a nevadí ti že ten chlap ktorí je teraz snou že ju môže ľúbiť? Moj názor na to je takí že si ta musi držat pri sebe aby sa mohla k niekomu vrátiť ked ju ten jej pošle do riti... a čisto ta len využíva,uričite si jej ty verní nemaš žiadnu inu a ona sa je.be z druhým prepač ale takú ženu by som kopla do riti..ale je to tvoj život ak ti to takto vyhovuje tak držim palce

Mato1989

Ide o to ze som zacal po rozchode pomaly zabudat a teraz sa mi to cele vracia.Boli sme spolu 4roky.Neviem zabudnut uplne.Rozchod bol z mojej iniciativy.Tazko to znasala.Mala tam pokus o samovrazdu a pod.Aspon co viem od jej otca.S jej rodinou si napodiv vychadzam skvele.Z jej tvrdeni sa mi zda ze novy vztah neberie vazne(inak by ho ani nepodvadzala).Vnutorne viem ze sa chce ku mne vratit len sa boji toho ako sa zase zachovam.Preco by mi inak nedala pokoj?

karolinka122

taha za nos vas oboch, chudaci chlapi a vy jej to vsetko zeriete a ty chces mat s nou este dieta s nejakou abstinujucou - mozno - fetackou, super, ktovie cie to bude, ci tam nie je este aj nejaky treti, dievca s tym problem nema..

Mato1989

Tym ako som chcel som myslel bez drog a alkoholu(presli sme si obaja- vzajomne nas to zblizilo).Normalne mi to nepride len nechapem preco to robi.Ci to je nostalgia alebo lutost.Povedal som jej nech nechodi ku mne nech mi nepise.Raz za tyzden mi vzdy niekto zvoni ci uz na byt alebo na telefon s clearu a je ticho.Raz za tyzden mi musi vzdy napisat.A to dieta by som jej samozrejme spravil jedine ze ho necha.

Agnes998

Konecne si si ju spracoval na taku, aku chces ty, tym myslis ze spava s dvoma muzmi? No ked ti takato holka vyhovuje, tak si ju zober. Mozes jej spravit decko, ale radsej si daj potom spravit testy DNA lebo nemozes 100% vediet, ci bude tvoje. Ona to zrejme velmi neriesi s kym to decko bude mat.