Čo si myslíte?

Príspevok v téme: Čo si myslíte?
Peter_BB

Mám 25r, priateľka 23r
Mám partnerku s ktorou som vyše roka, za ten rok sa moja partnerka niekoľkokrát stretávala s bývalým priateľom poza môj chrbát. Mala ho rada dokonca ho aj chcela ale nakoniec si vybrala mňa. Na niektoré ich stretnutia som prišiel a vždy som jej povedal svoj názor a vždy mi sľubovala že už na toho "kamaráta" zabudne a vždy sa to opakovalo. Dal som jej poslednú šancu. Už sa s ním ani nestretáva, nevypisujú si ani sa nemajú na sociálnej sieti v priateľoch. Ten chalan je už vo vzťahu s nejakou druhou, no moja priateľka si ho veľmi rada si ho pozerá na sociálnej sieti čo som si všimol, vždy keď vidí na ulici také auto aké má on tak sa otáča či ho nestretne alebo niečo. Nechce sa o tom chalanovi ani porozprávať. Keď sa aj začneme rozprávať tak vždy zvyšuje hlas, je nervózna až prídeme k tomu že úplne mlčí a nič nepovie.
►Myslíte že jej ten ex partner chýba aj keď mne hovorí ako ma ľúbi?
►Myslíte že by s ním chcela ešte tráviť čas?
►Myslíte že ho ešte v kútiku duše chce naspäť?
►Mám jej po všetkých klamstvách, zradách ešte veriť? ►Čo si o tom myslíte?
Ďakujem Vám

Peter_BB

kaja111

no podľa mňa jej býv.priateľ chýba a v kútiku duše naňho myslí a verí,že sa vráti späť...určite naňho ešte nezabudla.Zažila s ním veľa pekných chvíľ a s tebou to asi nie je ono...Hoci vnútorne presviedča samu seba,že je jej s tebou dobre,že ťa lúbi. a tak...ale nie je to tak..

LadyZuzanna

Miluje ťa? Hovorí ti to? cítiš to ty sám? Ak to necítiš nie je o čom... :( Dievča sa možno spamatá až ked ťa stratí, no potom môže byť veľmi neskoro...

Boris11111

Ukonči to ešte kým sa dá.Potom sa priateľka dostane k moci, bude ťa pravidelne podvádzať, aj keď bude vedieť, že o tom vieš.A keď jej to budeš chcieť zakázať, bude životu nebezpečná.Môj kamoš to zašil.

Agnes998

Ako je dost divne ze ani po roku ju to nepreslo a stale ho riesi, to by uz malo byt zabudnute. Nevidim to moc ruzovo, uz to trva dlho a dostala uz kopec sanci. A preco sa vlastne rozisli a kto s kym?

DontWorry

Clovek nema ist do dalsieho vztahu ak nie je vyrovnany s tym predoslym. Nema prenasat veci z toho predosleho do noveho a nema ani porovnavat.

Tvoja priatelka sa asi velmi nezmierila s tym este. O tom ci ta lubi by som tak trochu pochybovala. Sama nevie co chce. Ano myslim si, ze mysli nanho ak ho vedome vyhladava na socialnej sieti, ak zvysuje hlas a robi veci, ktore by nerobila ak by bola vysporiadana s minulostou a mala by to na haku.

Bud sa spamäta a uvedomi si, ze je teraz vo vztahu s tebou a nebude jeho meno tahat medzi vas a bude chciet budovat vasu spolocnu buducnost alebo nech sa rozhodne. Dala by som jej na vyber. Ja za seba môzem povedat, ze keby mi to niekto robil, tak by som poprosila, aby si uvedomil co vlastne chce. A ak by to neprestavalo, rozisla by som sa. Nechcela by som byt vo vztahu s niekym, u koho by som bola na druhom mieste alebo sluzila len ako nahrada/naplast.

Deria

Myslim, ze tvoja priatelka nevie, co chce a nie je s tym rozchodom vyrovnana. Nevies, preco ho opustila? Myslis, ze len kvôli tebe?