Blahoželáte svojim bývalým?

Príspevok v téme: Blahoželáte svojim bývalým?
lenvasnazor

Ahojte.
Chcela som sa spýtať, či niekedy blahoželáte k meninám, narodkám alebo len tak poprajete pekné sviatky ex partnerom :)
Čisto cez telefón,sms alebo email...
Mám menší problém, že ja si vždy spomeniem no moji bývalí vôbec. Podľa mňa je pekné, keď niekto tomu druhému zaželá všetko dobré, občas si napíšu čo a ako, ale asi je to iná doba :)
Ďakujem za názor

lilyiankaa

nebrala by som to ako obťažovanie, keďže by som s dotyčným prežila istú časť života a teda bol jeho súčasťou .. u nás to bolo napr tak, že sme si najprv prvý rok napísali na tie sviatky, aj sem tam zavolali, ale zrazu bum, bývalému hrablo a začal si také kraviny vymýšľať, až som mu raz musela riadne vynadať a odvtedy nekomunikujeme .. teda je to jeho chyba, rozišli sme sa inak v dobrom ..

lenvasnazor

Ešte by ma zaujímalo, potešili by ste sa sms od bývalých, ktorí by vám gratulovali, alebo by ste to zobrali ako obtažovanie?

lenvasnazor

Ja som bola asi vždy idealistka :)
Myslela som si, že keď sa vzťahy skončia, tak si daní ľudia môžu občas na seba spomenúť. Ale asi už takéto veci nemajú význam

macrosx

zalezi ako sa ludia rozisli, ale osobne v tom velky vyznam nevidim, ak cely rok o sebe ludia nevedia a zrazu si napisu k narodkam, o fb priani ani nevravim

lenvasnazor

Tiež si myslím, že Loba má pravdu. Len neviem, či v tom mám pokračovať. S ex som mala dobré vzťahy. Rozišli sme sa pred 5 rokmi a minulý rok sme boli trošku intenzívnejšie v kontakte.
O mesiac má narodeniny a neviem, či mu mám alebo nemám napísať, lebo posledne ma zas vytočil (mali sme sa stretnúť, pozval ma von sám od seba (netlačila som na neho ani nič) a nakoniec sa každý týždeň na niečo vyhováral, tak som mu povedala, že dosť). On mi nikdy sám od seba nezablahoželá alebo sa neozve, tak to asi tento rok vzdám úplne...

Loba

Podla mna, ak chcem niekomu blahozelat, tak mu zablahozelam (aj ked blahozelat ex..no,zrejme zavisi na roznych okolnostiach)
= ked mi nezablahozela to je zase jej/jeho biznis, ja som spravila to, co som chcela z lasky, z kamaratstva.. (predpokladam nezistne).

Snad nebudem blahozelat niekomu len z dovodu, aby on zablahozelal mne? To by preco niekto robil? Nerozumiem.

v ako vrabec

nie, byvala je byvala a s tou nechcem uz nic mat. Je koniec blahozelam terajsieh. Nemozno sediet na dvoch stolickach. Za byvalou treba zabuchnut dvere a zbytocne sa nou nerozptylovat.

Boris11111

Jemu najviac ublížila schizofrénia.Táto diagnóza dokáže človeka zmeniť na nespoznanie.Viem to aj podľa mojho kamoša.Bol normálny, slušný a pracujúci človek, ale akonáhle dostal schizo, už to nie je ani on, má nenormálne správanie, stále sedí doma a viac krát sa pokúsil o samovraždu.Len čo je najhoršie, my bohatí plátime na takýchto ľudí nehorázne vysoké dane.Nič proti.Ale ID by sa malo vyplácať z peňazí z eurofondov..

Agnes998

Citrusar mal by si sa oslobodit od tych negativnych pocitov a myslienok, lebo tym ublizujes len sam sebe. Zmier sa s tym, co sa stalo a viac sa zameriavaj na buducnost, neries minulost. Kazdy z nas ma nejakych ludi, ktori im v minulosti ublizili, netvrdim, ze im treba odpustat a treba ich zacat milovat, ale treba sa s tym zmierit, neriesit to a ist dalej.