Boj s kondómom

Príspevok v téme: Boj s kondómom
1526

Zdravím. Úvodom chcem vyzvať prípadných trollov, aby si dali pohov. Ďakujem. Som zúfalý z kondómu. Nemám s ním takmer žiadne skúsenosti, nikdy som ho nepoužíval. moja partnerka s tým tiež nemá skúsenosti. O pohlavné choroby sa neobávam, no bojím sa nechceného tehotenstva. Aj som čítal nejaké veci, pozeral videá, no nepomohlo to. Problém je asi takýto: na tvrdý úd priložím kondóm (rolovanou časťou von), stlačím ho na vrchu podľa návodu a začnem rolovať smerom ku koreňu. Dostanem sa za žaluď a ďalej to už nejde. Keďže zápas s ním trvá dlho, moje vzrušenie rýchlo opadne, úd zmäkne a celá snaha sa stáva zbytočnou. Nemyslím si, že by mi to bolo malé, nakoľko nemám žiadnu anakondu. Rozmery predstavujú populačný priemer. Vie mi niekto napísať, kde robím chybu? Vopred ďakujem za vecnú a kultivovanú diskusiu.

Panoramatix

Pomoczapomo - To je blbosť čo si mu poradil. Kondom má byť až po koreň aby sa nemohol zošmyknúť. A naťahovaním sa môže poškodiť.

Pekne to dvoma prstami roluj, robíš to dobre. Nech to skúsi partnerka, jej dotyky by mali zabezpečiť aby si ostal vzrušený. Prípadne to trénuj na nečisto. Nie nadarmo sa hovorí ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku.

Pomoczapomoc

Ahoj,
Postup je v poriadku, nestresuj sa pri tom zbytočne. Popros priateľku nech ti ho nasadí napríklad ona a ty jej pomáhaj, ako náhle to nepôjde dalej, chyť ho zvnútra a trochu roztiahni a ťahaj dole, neboj sa nepretrhne sa. Potom ked prejdeš tou častou kde sa to zasekávalo, jednoducho roluj dole znova, nemusí to byť úplne po spodok takže to zbytočne nenaťahuj.