Ktorá škola?

odpovedám33

Určite zdravotnú školu :) vôbec nie je pravda , že sa z gymnázia viac naučíš , ako tu bolo písané. Na zdravotnej máš veľa vedomostí, tiež som chodila a mala som spolužiakov , ktorí pri príjimačkách na výšku boli medzi prvými najlepšími. A na intráku zažiješ veľa nového .. Nemusíš sa báť.
Tak veľa šťastia

mivalik

Ahoj, ja byt na tvojom mieste,a keby ze mam druhu moznost vybrat si, vyberiem si urcite farm.laboranta. Isla som na gymnazium a dnes to lutujem, hoci som sa dostala na VS. Nie je to vobec o tom, ze ta gymo lepsie pripravi na VS. Na VS sa moze dostat kazdy bez ohladu na to, z akej strednej ide, ak urobi prijimacky a na tie sa pripravujes sama. Predsa uz po zdravotnickej sa mozes zamestnat, z gymnazia nemas absolutne nic, pokial nebudes dret dalsich 5-6 rokov na VS a nedokoncis ju. A internatu sa neboj. :)

Bubliii

Ahoj, byť tebou, vyberiem si zdravotku :) príde mi to ako väčšia istota do budúcnosti.. Ja som napr. absolvent gympla, a v životopise vyzerá odborná stredná lepšie ako gympel, naberieš skúsenosti.. Internátu sa neboj, ja a sestra bývame na intráku (nie spolu) už 5 rokov a sme maximálne spokojné :)

BashQa

podľa toho či chceš ísť ďalej na vysokú školu ja študujem taktiež na zdravotníckej a u mňa to bola chyba, pretože nebudem mať take vedomosti na prijímačky ako gymnazisti a všetko sa doúčam sama a už ma to moc ani nebaví. Je to na tebe :) predovšetkým držím palce a internát je síce obmedzujúci ale zvládli to i iní