Bolo to úmyselne?

Príspevok v téme: Bolo to úmyselne?
Dawia

Mali sme písomnú skúšku z AJ, ktorý nám na Výške pridelili. šiesti sme taký, ktorý sme ho nikdy neštudovali, učitelka vedela, že nevieme nič.. Na prvýkrát sme skusku neurobili, no na druhy krat dala trom test, tory bol na prvom termine, a trom test, ktorý bol na druhom opravnom termíne. Nn atestoch boli dopredu napísané mená. Myslite že to profka urobila úmyselne, a chcela nam uskodit kedze podla ans bol ten druhy test ťažší? ps: mená boli napísané na testoch aj na prvom opravnom, kamoska nám radí, aby sem sa isli stazovat.ale podla mna to nemá úmysel, lebo to, že mala na testoch dopredu anpísané mená je slabý argument..teda podľa mňa.

Dawia

doučko si máme vybavit samy. a kamoska na nom aj bola, ale ta co ju doucovala jej rovno povedala, že za 3 mesiace nedoženie x casov, slovíčok, a inej gramatiky.. popritom s aucit aj na iné predmety!

oui..

decka nevdacne, mozte byt radi, ze sa vam opakuju testy, keby ste mali rozum, sli by ste za nou a poprosili ju o pripadne doucko, ked tomu nerozumiete a nie sa stazovali, ze si vam dovolila dat tazsi test

Hrac

Urcite to bolo umyselne, asi vam chcela pomoct a myslela si, ze ked vam da ten isty test, ktory uz bol, tak ho spravite na 100%. Teda aspon ja som sa vzdy zaujimal o testy zo skorsich terminov, kedze sa opakovali :-)

lilyiankaa

samozrejme, že to na výške nemá význam, my sme sa tiež veľakrát na niečo sťažovali a nikdy nám to nepomohlo ... treba len dúfať buď v šťastie na test alebo sa to riadne naučiť :))