Nazor chlapov poprosim

Príspevok v téme: Nazor chlapov poprosim
heloisia23

Som s priatelom cez dva roky, celkom to v nasom vztahu zilo, aj dva rozchody sme si zazili (ja som sa s nim rozisla kvoli nedovere voci nemu - smsky od kamaratiek s pusinkami a flirtami a jedna dokonca ako ju vzrusilo, ze sa dotykal jej prs... za tymto dlha ciara, vraj to nic nebolo, len nedorozumenie, nikdy by ma nepodviedol a nic k nej neciti.. dali sme to dokopy, ja som chybala jemu, on chybal mne a dlho to bolo super, no akosi to znovu zacalo "zit") znova sa mi navratila nedovera posledne 3 mesiace on&off. Najprv to sposobilo jeho flirtujuce spravanie sa voci inym zenam, ma flirtujucu komunikaciu, flirtuje s mladymi, starymi panami atd. s kazdou, ktora sa mu o cosi viac zapaci, ked som mu povedala, ze mi to nie je prijemne, ze mam postupne vyudovany pocit z tohto akoby tam okrem mna bola ina (4a pol dna v tyzdni pracuje v inom meste), dal mi precitat spravy, fb, skype, kde som narazila, ze si opat posiela pusinky v spravach (on: to je unho normalny sposob komunikacie) a jednej, s ktorou mal romanik v minulosti napisal ako na nu mysli a chyba jej.. u mna teda opat narusena nedovera a velmi si to uvedomil, tak s tym vsetkym prestal, lebo nie su preho vobec dolezite a nestoja mu za to.. zacalo to byt super, znovu som mu doverovala a potom sa udial tento vikend, kedy sme boli tancovat ja, on a jeho kamaratka, a pocas tanca sa mal k nej rovnako ako ku mne - tancujem a je za mnou telo na telo, myslim si, ze je to moj priatel a ked ma objime ruka, vidim, ze je to jeho kamaratka, pozriem sa dozadu, bola ona na mna prilepena a priatel za nou na nu telo na telo - dotykal sa jej rovnako ako mna, obchytkaval aj ju, zadok, boky, drzal ju pred sebou... usla som odtial, on ma chytil ze co je a kam idem, ja naprv nech ma necha, nech si ide za svojou kamaratkou, ked im to tak spolu ide a on ze nech nevymyslam, ze sme tam spolu, tancujeme spolu a co si myslim, ze ma chce podviest?! ked mu vysvetlujem, ze sa mi nepaci a je mi neprijemne byt vonku s nim tak, ze sa jej dotyka rovnako ako mna, tak to nechape, nechape co zle spravil, urazi sa a cely zvysok vecera sa na mna ani nepozrie a ked ano, tk sa iba mraci, navyse vo mne zacne vyvolavat pocity viny, ze som to cele pokazila, o nic neslo, ze je to pri tanci bezne. Na druhy den, ked sme to preberali, dokonca k obchytkavaniu ludi inych ako svojich partnerov doda, ze je podla neho uplne prirodzene sa aj bozkavat pri takom tanci, neskor uznal ze cast o bozkavani sa prehnal, ze by mu nebolo prijemne sa pozerat na mna ako sa bozkavam s inym (priznal po detailnom popisani ako by presne vyzeralo byt bozkavana inym, pritom ohmatavana s jazykom druheho hlboko v hrdle dlhe minuty). Inak doplnujuci detail: mame vymedzene hranice s tym, ze vie, ze povazujem bozkavanie sa za podvod, podla mna je vztah o dvoch a bozkavanie sa neberiem ako podanie ruky, co je podla neho konzervativny pohlad a moc hranaty pohlad na svet..
Otazka na vas, myslite si, ze je ok, ze chlap, ktory ma priatelku a lubi ju, aby takto intimne tancoval s kamaratkou?

Agnes998

Toto ako myslis vazne? Nemas snad ani kuska rozumu? Ten ta za chvilu presvedci, ze je uplne normalne ked osulozi svoje kamaratky a cudzie zeny, ze ked do nejakej zasunie, o nic nejde, to je to iste, akoby jej podal ruku. Ale evidentne si vybral velmi dobre, taku naivnu sliepocku ako ty by tak lahko nenasiel, co mu zhltne uplne vsetko a necha sa presvedcit, ze vsetko je jej vina, je hrozne puritanska a nechape, ze strcit jazyk do krku alebo penis do vaginy je presne to iste ako podanie ruky.

dalsi

heloisia23 - bud si naivna, alebo velmi zamilovana a on to zneuziva. Mas klapky na ociach, lebo si zainteresovana.

Tlaci ti kaleraby do hlavy a ty to zhltnes aj s navijakom a este o sebe pochybujes.

Som chlap, pacia sa mi druhe zeny a aj ked s vlastnou mame obcas nejaky problemy, alebo aj keby som mal s nou aj hadku, ze som nanu nastvany, tak si nedovolim obchytkavat a olizovat inu zenu.

Za chvilu si povie, ze vsak len zo zdvorilosti ju musel pretiahnut, nie....???

Prebud sa. Vidi, ze mu to prejde, ze sa z toho vie vyhovorit, tak naco by sa menil ? Ty mu to v podstate tolerujes, tak co sa divis ?

Este sa nechaj utvrdzovat, ze je taka natura, ci znamenie....

Cloveku len pada sanka, ako niektore zeny vedia ospravedlnovat takychto hajzlikov.

Ked ti vyhovuje mnohozenstvo, tak pokracuj dalej. Ale ten chlap, je len chrapun, co zneuziva situaciu a tvoju naivitu. Necakaj, ze sa nieco zmeni. Maximalne ti nepovie, ze si zalozil novy nick, alebo bude lepsie tajit.

Pozri si po sebe, co si napisala a prestav si, ze toho chlapa nepoznas. Len citaj, co si napisala a povedz si, ze ti to povedala kamoska. Co by si jej povedala ? Chces si len potvrdit, ze ho treba kopnut do zadku, nech zhori v lufte ?

heloisia23

on je teraz znova v inom meste v praci do piatka (komunikujeme cez skype alebo telefon pravidelne mi denne niekolkokrat vola), nie som s tym vyrovnana, co sa stalo a cez telefon neviem ci je dobry napad to riesit, nedokazem sa ale sustredit na skusky, ako to s nim prebrat, ako komunikovat s chlapom, aby to pochopil a nebral to ako utok (pokazde, ked odo mna po tych dvoch rozchodoch zaciti unik, resp . naznak toho, ze ma nieco velmi sklamalo, m pocit, akoby sa s nim idem rozist a stavia sa do svojej obrany v podobe protiutoku na mna a stavanim zalezitosti do takeho svetla, ze ma samu popletie a nakoniec zabudam, co boli u mna povodne pocity a prichytim sa pri zachranovani "noveho" problemu vzniknuteho z mojho "hapkania" z domotania... vysledok: u mna zostava povodny pocit plus novy pocit viny z noveho problemu a unho urazenie sa a pocit hrozby rozchodu...
napady ako tuto siuaciu efektivne riesit? (ps. on netusi, ze nieco nie je v poriadku - problem vo vikende nevidel, preslap z jeho strany nevidel)

malyprd

je to zakomplexovany muz a suknickar. Svoju muzskost si musi dokazovat tym ze dvori aj inym zenam. Typicky prejav zakomplexovaneho idiota. Bez od neho. On sa nezmeni a navyse ta bude stale hryzt cervik pochybnosti o jeho vernosti k tebe.

chlap20

Dala si mu jasne najavo že sa ti to nepáči a že sa s ním rozídeš keď neprestane? Poslednú šancu už mal. Vykašli sa naňho. ... Ale ak ti vyhovuje že ťa bude celý život podvádzať a možno ťa okašle, tak pokračuj vo vzťahu a vydaj sa zaňho. Potom sa nechoď vyplakávať k iným chlapom. Máš svojho chlapa, ten ti má byť oporou v celom živote. ... Ak by si mala rozum, tak s ním už dávno nie si.

claire

nie, nic to neznamena, mna to len zaujalo lebo poznam take typy ako je tvoj :) ale v kazdom pripade ruky od neho prec, to sa bude len stupnovat, je uz raz taky a nemyslim si ze by to dokazal natrvalo zmenit...

heloisia23

noo, prestal s bojovymi sportmi, minule som ho skoro dala ja dolu :D keby obcuje s inou, ma po chlebe aj po ptakach! :D

claire

kedze chces pocut nazor chlapa, nebudem ti do toho ja ako zena hovorit, ale nie je ten tvoj nahodou znamenie vodnar? poznam troch chalanov co sa spravaju uplne rovnako a su narodeni v tomto znameni :)