Šortky či capri?

Príspevok v téme: Šortky či capri?
shortlegs

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Už ma nebaví chodiť stále le v sukniach a šatách kedže je to nie vždy praktické. A tak plánujem si kúpiť krátke nohavice lenže neviem či si kúpiť šortky alebo capri/tie čo končia tesne pod kolenami/. Ide oto že mám krátke nohy a neviem ktoré z nich viac nohy predlžujú a kroté ich ešte viac skracujú. Skúšala som v obchode aj aj a som z toho somár. Predavačka sa nevedela celkom vyjadriť a poradiť mi. Bola by som rada ak by sa aspoň niekto k tomu vyjadril. Viem ste tu viacerý čo máte oveľa horšie problémy/zdravotné, finančné.../ ako ten môj, takže nemusíte to komentovať vetou "Mať tak tvoje problémy". Lebo ja fakt neviem aká dlžka je pre mňa lepšia a preto som využila toto fórum o radu.
Ďakujem :)

odpovedam

oblecenie ti nohy nepredlzi. modne domy tvrdia, ze sa da nieco zamaskovat/nieco zvyraznit. ale uprimne, naozaj od toho ocakavas velky rozdiel? Ked si nizka a chuda, stale budes vyzerat opticky "dlha". Takze je jedno, ake kratke su kratasy. Kup si take, ktore sa ti budu pacit a sediet ti. To, ze ti predavacka nevedela poradit bolo mozno len preto, ze rozdiel proste nevidela.

shortlegs

To len tak málo ľudí sa vyjadrilo? Som čakala viac.
Ľudia prosím nebudte ako tie predavačky že nevedia poradiť. Ja fakt neviem :(

Milada300

Tak ked si stihla,tak nevidim problem aby si nenosila kratsie veci co ukazu nôzky..tak ako plati o sukniach, tak aj o kratasoch, ze predlzia nohy:)