Dieta

Príspevok v téme: Dieta
čačka

Ahoj. Dnes chcem pisat o tom, ze ked sa na seba tak pozeram do zrkadla tak ma iba napadne to, čo som zo sebou spravila? Ako som mohla dopustit to ze pri 175cm mam vahu 75kg?
Tak kazdy den som sa pozeravala do zrkadla...teda aj niekolko krat za den a videla som tam iba velku gulu ktora ked vyjde na kopec tak sa skotula uplne dole.
Ked som bola mala kazdy mi vravel, ze ked budem mat 18 rokov, ze budem modelka. Bola som vysoka chuducka a ze vraj aj "pekna" (to rodina hovorit musi :D )
Dnes mam 17 a vycitky. Nieco zjem....vycitka. Aj ked je to zdrave. Pomyslim si ze moj zaludok som naplnila a som tucnejsia. (ked to pisem citim sa ako psycho)
Ale cvicim kazde rano a budem aj vecer. Napriklad dnes som zjedla rano jedno vajicko a rajcinu a caj- na obed som mala celozrnny rohlik a teraz na veceru som mala tuniaka z pecivom. Citim sa moc moc plna a proste mam take nutkanie ze proste musim to ist vypotit!!! Kazdy den si pozeram dievcata ktore su krásne chudé a su stastne a ja sa pozriem na seba a vidim velke sklamanie...uz ma to zacina stvat tak preto som si urobila aj na vykres taky rozvrh alebo kalendar kedy si kazdy den zasktnem ten den ze ho mam uspesne za mnou. Mam ho spraveny do konca letnych prazdnin aby ked pridem do skoly a uvidia ma vsetci po tych 2mesiacoch a snad mi povedie "páni ty si ale schudla, vyzeráš skvelo!" veta kroru planujem pocut uz asi 3 roky ale vzdy som to po tyzdni vzdala ako taka krava z prepacenim! Tak dufam, ze mi nato poviete svoj nazor...a Moje plany su take ze pri vyske 175cm a teraz vahe 75kg chcem schudnut aby som mala vahu takych 62-65kg ....Drztee palce!

Weri

Držím prsty, dúfam že vydržíš, a možno týmto dodáš silú tým ktorý nemajú odvahu alebo sa boja že zlyhajú, čiže mne :D inšpirujem sa tebou ak môžem a skúsim niečo podobné.