Strach v súvislosti s oplodnením parnerky

Príspevok v téme: Strach v súvislosti s oplodnením parnerky
Rimero

Dobrý den. Chcel by som sa pomocou tohto fora opýtať na otázku ohladne oplodnenia partnerky. Mám 18 rokov moja partnerka 17. Sme spolu už pol roka ako pri každom vzťahu je sex myslím normálna vec. Mám však strach s toho že či ju náhodou neoplodním ak nebudem používať prezervatív nakolko sním je to oničom. Strach mám hlavne preto, že sledujem sám na sebe ako to funguje. Stačí že napríklad dlkšie sedíme na lavičke ona ma dráždi už iba tým že sa posúva alebo škrabe, proste vždy mám pocit ako keby sa aj mimovolne nejaká časť spermy vylúčila. Práve preto sa obávam toho že ak by sa toto udialo počas styku či ju nedostanem do druhého stavu. Dakujem za reply.

asi

Ako tu bolo pisane, co urobis, ked otehotnie ? Na to mysli neustale, lebo to sa moze stat, aj ked beriete antikoncepcie. Garanciu nikto nedava.

Co urobis, ked bude tehotna ? Vies sa postarat o nu a o dieta ? Mas pracu, mas kde byvat ? Alebo budete vyciciavat rodicov ?

Ona ma 17, este ani nedokoncila skolu. Ak by ostala tehotna - tak moze mat problem vobec dokoncit skolu a ovplyvni ju to na cely zivot a teba tiez.

Vzdy sa priprav, ze s kazdym sexom/milovanim, moze to byt ten den, kedy pocnete svojho potomka.

Pochybujem, ze si na to pripraveny po kazdej stranke.

radanadzlato

PS: naozaj ju miluješ?
voláš ju partnerka
voláš to oplodnenie
aké neosobné - nepripustil si si ju ešte k srdcu, a to už s ňou spávaš?

radanadzlato

mať sex je normálne, ak už ste si istí vzťahom a nebojíte sa detí
mať sex po polroku - to sa ani dobre nepoznáte, je to priskoro
strach je na mieste, lebo správne hovoríš, následkom sexuálnej aktivity môže byť aj počatie dieťaťa
ak by k tomu došlo, čo by si spravil?
podržal by si priateľku a staral by si sa o vášho spoločného potomka?
o čo lepšie by bolo, milovať sa s ňou, keď by ste už boli svoji a vedeli by ste, že keby ste aj otehotneli, nič by sa nedialo? žiadny stres, len istota, že ste svoji a nič vás nerozdelí - a dieťa vás len viac spojí
ak ju nemiluješ tak, že by si prijal aj jej dieťa, tak nie si vôbec zrelý na sex