Opalovanie hore bez/nuda pláž

Príspevok v téme: Opalovanie hore bez/nuda pláž
12vavo12

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať pretože leto sa už blíži. Ako je to s opaľovanim hore bez. Priateľka by s tým chcela začať. Opaľujete sa hore bez pri jazerách alebo len na dovolenkách, kde vás nikto nepozná? Kde takéto opaľovanie praktizujete? Aký máte názor na opaľovanie hore bez?

Ďalej by sme chceli vyskúšať aj nuda pláž, nakoľko priateľka chce byť rovnomerne opálená aj tam dole. Máte skúsenosti s nuda plážami? Ktoré nuda pláže najčastejšie navštevujete? Ďalej by nás zaujímalo ako je s ochlpením. Má byť žena vyholená alebo pásik? Ak ste už boli na takejto pláži, ako boli ženy najčastejšie upravené tam dole? A čo muži, holíte si chlpy v okolí penisu alebo to vôbec neriešite? A posledná otázka sa týka erekcie. Priateľka ma dosť veľké prsia a neviem ako budem reagovať na jej nahé telo. Prihodila sa vám už erekcia na takejto pláži? Ako ste to riešili? Nehnevala sa vaša priateľka?

Vopred ďakujem za všetky názory, informácie, skúsenosti

Lulu2011

prezyvka - no ved preto sa nevypekam, vidim vysolarkovane kolegyne ako maju vela mimickych vrasok, my chodime v lete vacsinou k vode okolo 15tej, neznasame obaja s muzom horucavy, takze plaveme tak 2-3 hodky a sup do tiena, inak spalena som uz fakt nebola roky, naposledy niekedy pri mori, mne sa to zda malo tepla ved na Slovensku je cely rok vacsinou uplna zima, su krajiny kde maju horuce pocasie nonstop a musia zit :)

Prezyvka55

Lulu2011 Vitaminu D mas aj kratkou prechadzkou po vonku cez den na mesiac az az :D

Vypekanie na slnku sposobuje starnutie koze okrem ineho tak bacha :) Radsej plavat niekde v bazene nahy alebo v jazere ale v noci :D

Lulu2011

treba poznat mieru, ja tiez nechapem baby, co si lahnu na slnko a odlepia sa po 8 hodinach, alebo su celu zimu nonstop ako škvarky zo solarka, pokozka musi oddychovat, moje prsia su odhalene max. par krat za rok, aj to vacsinou lezim na bruchu, lebo stale niekto chodi okolo :) mne nejde o opalenie aby som bola ako ciganka, ale ta volnost pri plavani, zboznujem vlazne jazero a plavat naha, to je naj, ziadne lupanie pokozky a pluzgiere, clovek sa ma poriadne natriet, ked ide na slnko a ked chytat vitamin D tak doobedu a potom po 15-16tej aj vtedy sa pekne lahko opali a nespecie

0vecka

lol nejaky zakoplexovanci sa tu objavili...akoze mne je neprijemne behat nahy po plazi ale nevidim na tom nic zleho...

inak exibicionizmus je nieco ine...takym sa hned postavi ked sa niekde vyzlecu, tiez nechapem co je na tom zle ked sa xce niekto opalit vsade....

pohladnavec

jedinci ktori maju potrebu sa verejne obnazovat ci uz na verejnosti ako tekej alebo na nudaplazi trpia duevnou uchylkou zvanou Exhibicionizmus. Je to dusevna porucha a ano vy ktori tu pisete v tejto teme ze je to normalne ste nou postihnuti len si to nepriznavate. Normalne dusevne zdravy clovek nema potrebu sa verejne obnazovat pred druhymi a svoju nahost okazalo vystavovat pred zrakmi inych ludi. Cudnost je normalna zdrava vlastnost ludi a zahalovanie intimnych partii k cloveku vzita odjakziva. Ak sa chce aj clovek nepostihnuty touto uchylkou opalit na tychto intimnych miestach bez plaviek, tak sa opaluje nie verejne ale v skrytosti, teda na balkone, verande, na zahrade, pri bazene samozrejme pokial su tieto miesto mimo dosahu zvedavcov. To ze mate sklony behat po nudaplazach a inde nahy s vasimi odhalenymi penismi, vaginami, zadkami, prsiami znamena len jedno ze potrebujete sa ukazovat a velmi sa vam to paci ked ini ludia vidia vase intimne casti tela. To je ako s tymi zahranicnymi a slovenskymi "celebritami" Paris Hilton alebo jej ceska verzia, Monika Haklova, Zuzana Belohorcova atd atd.
Wreck k tebe len tolko ze ak ti vadia plavky a citis sa v nich obmedzujuco, skus si kupit vacsiu velkost :) Mozno kupujes male cislo. A chlapce ty mas nejaky vazny problem so sebou lebo ked citam tie tvoje prispevky tak nic ine len lizanie a kurenie v kazdom druhom prispevku. Zamysli sa nad sebou. Takto si ziadnu trvalu normalnu zdravu babu nikdy nenajdes ako tu bolo spomenute. A pre Lulu plati nieco podobne. Dievca zamysli sa nad sebou troska. Normalna slusna zenska taketo veci nerobi.
ps: ten had ktory sa spomina v biblii nerozpraval ale posobil vnucujucimi myslienkami. Diabol vnucuje myslienky a vsetkym ludom vnucuje zle veci a vnucuje vam aj to ze to co robite nieje vobec zle a je to normalne. To sam diabol vas nahovara a nuti vas takto konat. Uz ste pod jeho silou a nemate volu sa odputat. Ma vas uplne v hrsti. Diabol vam aj nahovar to ze ziaden diabol neexistuje.

wreck

kazdemu podla chuti. ak to z prispevkov nie je dost jasne, tak zdoraznujem, ze pisem o milovani vonku, bud na pustom ostrove alebo odlahlej plazi, cistinke uprostred lesa a podobne. nie je ziadny dovod, preco by ktorekolvek z tychto miest malo byt menejcenne v porovnani s postelou.

obzvlast ak deva po takom niecom tuzi, nie je ani najmensi dovod jej to nedopriat. u zien je to vcelku casta fantazia, pokial maju rozumnu zaruku, ze ich nikto neuvidi. takze nam tu z toho nerob grupak uprostred plaze, na ktory sa ostatni pozeraju a tvaria sa, ze to je vrchol duchovna. to sa samozrejme deje tiez, ale ja hovorim o niecom inom.

demonizovanie ziadostivosti a podcenovanie pestrosti a fantazie v milovani vedie nanajvys tak k tomu, co vidime tu na fore - frustracia, nepochopenie, nesulad...

QHBQ

podľa toho, čo tu čítam, tak žiadostivosť nevedia zvládať ani tí, čo tam chodia (a súložia pred zrakom iných) a ani vy, ktorí o tom tak s radosťou hovoríte

ak si vážim jedinca a jeho telo, nebudem niečo tak intímne, ako je sex, vykonávať pred očami publika
keď toto robí niekto bez kúska hanby, je zaslepený chlípnosťou a žiadostivosťou až až
toto nie je rešpekt k človeku, ale súhlas so všetkým, čo ukojí vlastnú žiadostivosť
a o láske nehovorte, kto miluje zo srdca, nešiel by sa milovať na nuda pláž

celé čo tu píšete, je nechutné

wreck, ak budeš takto ďalej pokračovať, ostaneš sám, serióznu ženu si nenájdeš

wreck

no pre nas, co na hovoriace hady akosi neverime (neviem ako sa to mohlo stat), je nahe telo prirodzena vec, vratane respektu k jedincovi, ktory to telo obyva.

ked jedinec nevie zvladat vlastnu ziadostivost, nech na take miesta nechodi. jednoduche.

Prezyvka55

KVBK treba si prv ujastnit ze ziaden raj ani hriech neexistuju a je to len rozpravka.
Nudaplaze su viacmenej jedine legalne miesto kde je mozne byt na verejnosti holy. Preto by prave tam mali tito ludia chodit ak tak chcu byt. Ostatne priestory su bud verejne, kt podliehaju istym pravidlam a preto je tam nudizmus sporny alebo sukromny kde je to viacmenej majitelova vec.