Zvladnem to?

Príspevok v téme: Zvladnem to?
skateroll

pozdravujem vas, zamyslam sa nad kupou kolieskovych korcul lebo ma to laka ked vidim na inline drahach inych korculovat. Problem je v tom ze mam 34 rokov a neviem ci zvladnem sa to naucit. Neviem korculovat ani na zimnych korculiach. Niesom clovek s nadvahov takze v tomto nieje ale neviem ci zvladnem udrzat rovnovahu a dat sa do pohybu. Kukal som videjka a navody na webe ako sa to naucit ale neviem aj tak ci sa nato dat alebo to pustit z hlavy. Pisu tam o padoch a zraneniach... a nechcem ist na PN :) Mam kolko percentnu sancu sa to naucit a za aky asi cas? A vobec kde si kupit korcule v hypermarkete ci sportovych potrebach? Chcem kvalitne ale nie drahe. V znackovych sportovych predajniach stoja co som kukal okolo 80 az 120 eciek. Tolko si dovolit nemozem. A zase v hepermarketoch stoja okolo 25 az 40 ecok ale neviem ci sa da na kvalitu spolahnut. A co vlastne si treba vsimat pri kupe? Thanks

anjelik *

Pokiaľ budeš bojazlivý, korčuľovať sa nenaučíš. :o) Ak ti môžem poradiť, najskôr si ich od niekoho požičaj a až potom kupuj vlastné. Ja osobne korčuľovanie milujem, ale zase až tak jednoduché mi to nepripadá. Iné je, keď padne malé dieťa a iné, keď dospelý. Takže chrániče si daj rozhodne. No a chce to len čas a niekoho, kto ti to ukáže a podľa možností ťa podrží.
Cena je daná kvalitou ložísk a koliesok (aspoň si myslím)..zase keď neplánuješ jazdiť každý deň, okolo 50€ je optimálne.