Zostať alebo odísť?

Príspevok v téme: Zostať alebo odísť?
romi_11

Boli by ste vo vzťahu, v ktorom vám váš partner vylepil facku keď bol opitý? Stalo sa to raz, pred nedávnom, a môj priateľ tvrdí, že to bolo len alkoholom a nevie čo robil...naozaj si to nepamätal, musela som mu to povedať, čo spravil... Mám strach, že to zopakuje znovu, možno nie v blízkej budúcnosti, ale niekedy určite...

romi_11

Vobec neviem co mam robit, asi od neho odidem, aj ked je to tazke... vcera mi povedaal, ze mu robim peklo v zivote, strasne ma to ranilo...

vranka88

Ahojte,
Ja som môjmu povedala, že keby si niečo také voči mne niekedy dovolil, tak sa v tom momente prihlásim na kurz boxu a nieže len od neho odídem, ale aj hneď riadne vyfasuje... :)Žiadna žena by sa nemala cítiť ohrozená, a už to vôbec nie fyzicky. Však sme krehké stvorenia! Veľa mužov vie byť výbušných a agresívnych, ale myslím, že nemusíme byť na takých odkázané. Neviem, či ti stojí za to s ním ostávať, či má toľko kladných stránok,že tie negatívne vyhladí. Ale nikomu by sa nepáčilo, keby mu bolo nadávané alebo ubližované, ani ženám, ani mužom.

zbludiladusa

romi láska je slepá:( je cholerik typický,tiež mam takehoveho,presne.s tým rozdílem,že on na mna nikdy ennakričel,ani nezložil mobil,to spravím vždy ja,ked ma do nepríčetna vytočí.
dokáže mi on totiž s klidem angličana rict takové veci,nepravdy,a tak ma zdeptat svými rečemi,že ostanem jak obarená.je tiež nervak,ale skryty,nevím,co je horší.
máme to ťežké,jak chceš napíš mail,pokecáme o tom sukromne,nechcem tu moc vypisovat detaily.myslíme,že mame o čem

radanadzlato

Láska by mala robiť človeka lepším. Je lepší než bol, keď ste začali spolu chodiť? Nie je to naopak - že teraz si viac dovoľuje? Na začiatku sa snažil a teraz, keď už ťa má istú nastúpila rutina, už sa o nič nesnaží?

Vieš si ho predstaviť ako celoživotného partnera - ako niekoho, o koho by si sa mohla oprieť v každej ťažkosti a probléme? Je niekým, kto ťa obdivuje, kto ťa povzbudzuje, kto dokáže priniesť obetu, aby tebe pomohol? Cítiš sa pri ňou viac ženou? Si hrdá, že máš takého muža pri svojom boku?

Vieš si ho predstaviť ako otca vašich detí? Kto sa im dokáže venovať, kto ťa zastúpi, keď ty nebudeš môcť, kto ich bude ľúbiť a bude s nimi trpezlivý? Dá sa na neho spoľahnúť?

Alebo si to ty, ktorá musíš mať stále trpezlivosť s ním, kto mu musí byť oporou, kto musí riešiť všetky problémy - aj jeho problémy? Cítiš že dávaš a on len berie? Naozaj sa snaží niečo zmeniť na svojom nepeknom správaní alebo to ostáva len pri sľuboch?

Odpovedz si. Ak sú to hlavne odpovede nie, musel by nastať u neho obrat o 180 stupňov, ak by to malo fungovať. Inak je lepší rozchod, pretože strácaš čas vo vzťahu, ktorý by ti v budúcnosti priniesol len bolesť a trápenie.

romi_11

On je neikedy taky agresivny, aj ked si nevypije, ma to v povahe... samozrejem, ze na triezvo nerobi nic zych veci, ktore som tu pisala, ale ked sa napriklad v niecom nezhodneme, tak hned zvysuje hlas, krici po mne, nenecha ma nic povedat, iba hovori to svoje...popripade ked sa hadame cez telefon, nakrici na mna a zlozi mi...

zbludiladusa

romi tazko sa verí tomu,že ti vylepil len preto,že si ho upozornila na to,že nema prachy,to musel byt totálne prepitý,že nevedel už ani rozlišiť,co mu hovoriš,lebo za toto sa nevylepuje facka,facka sa vylepuje " ked už " v oopitom stave,za nejaku hnusnu provokaciu.
nelíbi sa mi tiež,že ti vulgárne nadava,myslím,že ma problem s alkoholom ,po ktorom je agresivny,mala by si sa s nim o tom riadne pozzhovárať,lebo trpíš tým len ty,tymi pochybnostami

Agnes998

Odist sa da vzdy a pred tym, ako pridu deti je to vzdy jednoduchsie. Neviem si predstavit, zeby som svoju buducnost mala planovat s clovekom, ktory sa ku mne sprava tak, ako ten tvoj k tebe.