Nadmerná únava

Príspevok v téme: Nadmerná únava
kvetinka1000

Ahojte, už asi pol roka bojujem s nadmernou únavou. Inak som celkom akčný typ čloeveka, pravidelne športuje, tancujem, beham, chodievam do fitka, plávem, zdravo sa stravujem,priznávam-sem tam si dám čokoládu. ;)Len keď ma chytí tento stav unavy nie som schopná ani chodiť.
Lieky neberiem žiadne,iba doplnky stavy v podobe vitaminov.
Na váhe som pribrala 10 kil a nejde to dolu. =(
Zaspím hocikde...napr.rozprávam sa s kamoškami a zaspím. Pustím si film a do pol hodky už neviem o svete. Teraz v práci bojujem, aby som udržala hlavu hore. Bolí ma celé telo, každučký sval.
Prosím pomôžte, chcem sa cítiť sviežo a znovu sa vratiť k športu.
Ďakujem!

Daduska13213

ahoj, ja som mala tiež taký problém bola som hore dva tri hodinky a bola som unavená ako keby som nespala tri dni alebo som sa ráno nevedela ani dostať z postele stále som bola unavená .. mne pomohol výživový doplnok čisté magnézium ... =)

fitMonka

kvetinka, v kontaktoch je email alebo tel.c. na pana, co to dovaza. S nim sa treba dohodnut, pripadne ti aj poradi keby si chcela vediet nieco blizsie

ni-ka

ja by som si dala urobit kompletny krvny rozbor,vratane pecenovych testov, mineralov, hormonalny profil, imunotesty...tym sa vyluci mnoho ochoreni, pretoze nadmerna unava je priznakom pri vsetkych ochoreniach rakovinou pocnuc a chronickym unavovym syndromom konciac...takto je to iba triafanie naslepo

fitMonka

Uz som to tu v podobnej teme pisala, myslim, ze by ti mohol pomoct napoj Blue, uplne prirodny a velmi povzbudzujuci. Okrem ineho obsahuje obrovske mnozstvo vitaminu B12. Ak je unava sposobena stresom, tak mozno ten Pink, ten pijem ja, obashuje napr. hormon stastia a robi mi dobre.
-odkaz odstránený-

dyjka

Ahoj kvetinka... únava može byť spôsobená aj tým, že maš možno popri tom všetkom čo robíš stres...možno podvedome, stres si mnohí ľudia totiž ani neuvedomuju...pritom ako je známe je spúšťačom mnohých ochorení..pri strese a priveľkom zaťažovaní organizmu dochádza k odbúravaniu látok z tela v dôsledku reakcií...ak sa chceš zbaviť večnej únavy napíš mi mail na moje.zdravie.AV@gmail.com a podrobne si tam s tebou preberiem tento problém a myslím, že spoločne ti prinavrátime opäť den bez spanku a večnej únavy, den plný chuti a aktivít a hlavne sily .

kvetinka1000

Redka veľmi pekne ďakujem za radu. Dám sa čo najskor vyšetriť. Je to naozaj nepríjemné hocikde zaspať, spomalene myslieť, nebyť schopná v práci nič robiť. Je to striedavé, vždy pride pár dní, kedy odpuchnem a cítim sa normalne. Len potom zase tá únava, až mi je do plaču.

kvetinka1000

Prestala som brať antikoncepciu pred pol rokom. Možno tam môže byť nejaký problém. Užívam len vitanmíny a rybí tuk.