Steatóza pečene

KIKSO

Je to len o tom,či odmasťujeme filter ,alebo je nám to ľahostajné a potom sa nečudujme,že sa nám to vypomstí.Ja to robím s bodliakom pestreca mariánskeho,je to dobré aj na energiu,odmasťuje pečeň,podporuje pečeňové bunky ich tvorbu a hlavne nemám problém s trávením a stolicou.Od minulého roka rom pridal aj antibakteriálny čierny kmín,mame doma miláčikov,ktorých odčervujem a ja to robím pomocou kmínu a je to dobrý aj na kvalitu krvi,vlasov,pleti atď.

pajtaska

Okrem sylimarinu jedz kyslu kapustu a kysle mlieku ke to velmi prospesne pre pecen ja si davam do poriadku a myslim po roku zdravej zivotospravy a denneho sportu sa davam do poriadku.tiez je dobry denne jem cesnak nan

Sadza

Treba to robiť jednoducho.Ak sa pečeň upchala,treba ju vyčistiť.Na tomto webe bol odkaz na pestrec.sk jeho návšteva priniesla osoh za pár Éček. Spokojnosť je moja skúsenosť.

Sasky

trojklanny
dávam ti za pravdu.Zdravá pečeň je kľúčom od nášho zdravia a tak ako tento filter udržiavame,čistíme a podporujeme tvorbu nových pečeňových buniek spolu so životosprávou,taký sme aj zdravý a tak sa aj cítime.Ak nefunguje pečeň nefunguje nič.

trojklanny

Ľudia,prosím vás,prečo beriete kde akú chémiu,psychosomatika, antibiotiká,antidepresiva a podobne,keď je nad slnko jasné,že vám to rozbije pečeň!!!
Psychické problémy sa dajú jednoducho zvládnuť aj bez chémie. Lekári vám ponúkajú,čo ich učili,ale zabudli na hľadanie príčin!
A zabudli ste na to aj vy,samoposkodzovanie,hovorí to aspoň jednému z vás? Vaša životospráva,vaše návyky,v podstate každého jedného z vás individuálny dlhoročný problém,ktorý sa prejaví a odzrkadľuje na vašom organizme vedie k takto hlupim diagnozam.
Je to tak jednoduché,že sa divím,aké majú ľudia zbytočne choroby.

sonicka333

Ahoj, ja bola zdravá či už po fyz. tak aj po psych. stránke. Športovala som pravidelne, zdravo sa stravovala. Krvne testy boli v norme až na moju anémiu. Do života mi však prišla neprijemna udalosť. Začala som užívať psychotiká Priberala som aj 3 kg za mesiac. A takto sa to asi ťahalo 0,5 roka. Pani doktorka mi tvrdila že to je normálne,ze to nič nie je. Samozrejme mne to neskutočne vadilo, vždy som patrila medzi chudšie a teraz.. Počas kontroly u inej dr. mi urobil krvné testy. Zhoršili sa, okrem vysokej hladiny cholesterol mi zistili ze mi tukovatie pečeň. Dr.psychiatrička mi na to povedala že to z liekov nie je. Bola som na ňu nahnevaná aj pre nárast hmotnosti a aj pre zlý krvný obraz. Vykrikla dom jej ze tie jej pomocné lieky, ktoré som vtedy už nechcela brať, už som sa citila lepšie, som nemohla prestať užívať lebo by sa mi pohorsilo, som jej vykrikla ze tie jej pilulky mi zničili pečeň, a ze už k nej nemenim chodiť. A viac som ani nebola lieky som prestala užívať, s počiatku ma bolievala hlava a to za týždeň prešlo. Do roku sa mi podarilo schudnúť nábraté kg. Znova som išla na testy stetoza zmizla a aj ostatné výsledky boli v norme, až na anémiu.
Neviem ake lieky užívaš, názov uvinna latka, najdi si v pribalovom letaku vedľajšie účinky možno budeš prekvapená.

lenardo

Ja som si pomohol a užíval som silymarín v prírodnej forme.Objednal som si pestrec mariánsky ten obsahuje túto látku a ten som jednoducho jedol.Po dvoch mesiacoch už boli výsledky ktoré ma veľmi uspokojili.

severall

Sú to psychiatrické lieky a hormóny, mám ťažké psychické problémi hraničiace so schyzofréniou, takže bohužial ich vysodiť nemôžem.

RNG

Neviem, ake lieky a na co beries, takze nemozem na to nijak komentovat.
Zialbohu, ale mnohe lieky maju v postrannych ucinkoch aj poskodenie pecene, tj pri uz poskodenej peceni by som ich rozhodne nebral ale nahradil niecim neskodnym.

severall

Ďakujem veľmi pekne, určite niečo z toho vyskúšam! Bohužial ale beriem veľmi silné lieky, tak som sa aj chcela spýtať, či by som mala uvažovať o prípadnej zmene liekov.