Muži - holenie tela

Príspevok v téme: Muži - holenie tela
bond

Zdravím, viem, že to tu bolo riešené už niekoľko krát, ale chcel by som tak po svojom sa opýtať aj ja: Ako sa najlepšie a najúčinnejšie zbaviť ochlpenia na tele ? Hruď, brucho ? Raz som si len tak z nudy oholil celé brucho a hruď a odvtedy mi zarastá tak viac ale nepáči sa mi to. Je pravda, že sa mi nechce každý deň holiť žiletkou aby bolo pekné hladké.
Mohol by som poprosiť nejaké podrobnejšie vysvetlenia čo skúsiť ? a na ako dlho to vydrží ? Nikdy som sa totiž o to nezaujímal lebo mi to netrebalo až teraz. Poprípade ako to je v tých salónoch cenovo a aký je účinok.
Ďakujem všetkým chalanom aj babám.

Sejla

No depilátor iba skosí chĺpky nad kožou, takže rýchlo dorastú a epilátor vytrhne chlpy aj s korienkom, takže trvá tak 3-4 týždne, kým znova narastú.

Sejla

Opravujem: nie depilátor, ale epilátor:D ešte teda sú ďalšie metódy, ako rôzne krémy weet, ale mnohým to neodstraňuje chlpy poriadne, ďalej sa rozšírila aj depilácia cukrovou pastou, iba v niektorých salónoch vo väčších mestách: výhoda je, že to tak nebolí, nedráždi pokožku (ako vosk) a ako jediná trhá chĺpky v smere rastu, čo je dobré pre tých, ktorým zarastajú chlpy pod kožu.

Sejla

Tak chĺpky po oholení nie sú ani hrubšie, ani dlhšie, ani ich nie je viac, to je iba optický klam, sú len trochu tmavšie, ale pár dní na slnku ich znova zosvetlí. Podľa mňa by si skor mal rozmýšľať, či si nenecháš nastreliť nejaké poriadne chlpy, keď už musíš niečo s tým robiť, ale tak to je vec vkusu:) Môžeš skúsiť depilátor, tak zostaneš hladký aj pár týždňov, ale priprav sa na bolesť. Tak isto vosková depilácia má rovnaký účinok, ale to musíš pravidelne do salónu a zaplatiť tipujem tak 10 - 20€. Potom je tu laserová depilácia, ktorá sa musí podstúpiť opakovane pár krát, až kým chĺpky neprestanú rásť úplne, čiže je to trvalé, ale je to aj dosť drahé, veď si vygoogli ceny.

bond

tie bradavky na kúpalisku boli ako príklad -_- zúfalec sa hneď chytá slamky ....
a neviem ako ostatným ale ja keď si oholím či už bradu alebo podpazušie alebo hruď tak ono to potmo tak logicky znova začne rásť od 0 mm postupne vyššie teraz to sú 4 mm a o týždeň možno alebo koľko to bude centimeter. Väčšinou to tak býva. tak nechápem prečo také zbytočnosti riešite.

Hrac

Jj, niektori to robia kvoli odporu vzduchu, resp. vody, ti zvysni sa holia kvoli svojim chlapcom :-D

Ale nie fakt, 2mm chlpky? To uz aj baby maju dlhsie po tele...

A co skusit? Menej si vsimat bradavky ,,chlapcov,, ;-)

bond

nie každý kto sa holí musí byť gay .... niektorým chlapom to pasuje no na mne mi to vadí ....
a áno v podstate nevidno ale viem, že sú tam a hladká pokožka je predsa hladká pokožka. a hlavne v lete na kúpalisku otrasne vyzerá keď má chlapec zarastené bradavky alebo hruď