Bolesti kolena

Príspevok v téme: Bolesti kolena
kubino45

Čaute, dnes som sa na futbale zrazil so spoluhračom a ten ma trafil do kolena. Preletel som cez neho a koleno strasne bolelo nevedel som čo skôr. asi po 5 minutach bolest ustupila ale niecelkom. Koleno pobolievalo iba trochu ale teraz večer mam strasne bolesti a zohnem ho s velkym problemom. Poradtečo mam robit alebo čo mi je ?

ďakujem

nelllla

s tymi tejpami opatrne..ked raz zacnes tejpovat ako futbalista, tak clenky, resp. kolena ochabnu, zleniveju, teda zvyknu si na to, ze su niecim fixovane..tak potom budes tejpovat celozivotne..opatrne s tym, radsej koleno preliecit, nechat zregenerovat a pomaly zasa zatazovat, posilnovat..ak sa objavia problemy znova, treba zajst k ortopedovi

tiez mam problemy s kolenom..uraz z minulosti..a odvtedy sa zvykne ozyvat sem-tam..momentalne mam natiahnuty vaz, opuchnute koleno z behu..asi som sa precenila a koleno presilila..zabera ibalgin gel, este lepsi je flector gel a treba asi aj jest nejake vitaminy na podporu a obnovu tkaniva, chrupaviek..

kolena su svine, ked raz zacnu strajkovat..drzim palce

Vojto123

Super su veci na vonkajsie potieranie, ale ja mam velmi dobru skusenost na regeneraciu sliach so supermixom, je to na vnutorne uzivanie a velmi rychlo a pekne spevni natiahnutu slachu.

panko123

Ahoj,
Mne sa pred dvoma týždňami stal úraz s kolenom taktiež pri futbale že som zle dostúpil a prehlo mi celé koleno do zadu,na tréningu som to ako tam rozbehal ale na druhý deň riadny opuch a šiel som k doktorovi ten povedal natiahnutý úpon predného skríženého väzu,4 týždne pokoj a môžem ísť na stacionárny bicykel+plaváreň,mne veľmi pomohli tzv.tejpy vážne skús si ich dať spevnia ti koleno a nemusíš nosiť všelijaké ortézy,každopádne nepodceňuj to a určite chod k lekárovi určite!