Dlhodobý zápal hrdla

Príspevok v téme: Dlhodobý zápal hrdla
Ivan B.

Ahojte, poprosím vás o pomoc, nakoľko behám po rôznych ambulanciách už niekoľko mesiacov a zatiaľ sa nikomu môj problém nepodarilo vyriešiť. Tak ak niekto z vás trpel alebo trpí niečim podobným, mohlo by mi to pomôcť.

Trápi ma dlhodobo zapálené hrdlo, zatekanie hlienov do hrdla, strata hlasu (hlasivky mám podľa ORL v poriadku), jedna madľa mierne zväčšná, povlak na jazyku, tvorba tonsil stones (mandľové hrudky mi našiel google ako slovenský názov), v hrdle mám pocit nejakej prekážky, teploty nemám, hrdlo ma nebolí, pohybujem sa v suchom klimatizovanom prostredí (s týmto nič nespravím), pomáha mi neo-angin, no nemôžem ho brať stále - môj problém nerieši a ide do peňazí. Najväčší problém je tá strata hlasu, niekedy sa mi rozpráva veľmi ťažko, niekedy ako keby som mutoval.

Liečba zo strany ORL: našli mi stroptokoka, bral som antibiotiká, streptokok zničený = problém vyriešený. Žiadne zlepšenie som nezbadal, preto na moje naliehanie ličba pokračuje, bral som mesiac kortikoidy do nosa, výsledok žiadny.

Z pomoc ďakujem

Ivan B.

Mozno je to nakoniec aj alergia, hoci vysledky u alergologa boli podla jeho slov "nejednoznacne" a nasadil mi hned dake lieky. Ako zacala opat kvitnut flora, tak mam silnu reakciu, hrdlo krvavo cervene.

Ivan B.

nemuseli ste ho mazať, stačilo mail :D bol som zvedavý na nanobotov :D

BTW, RNG ďakujem za Tvoju pomoc, hneď ako dojde výplata idem do toho, napíšem aké boli výsledky. Už aj tá propolisová tinktúra bola taký malý zázrak, verím, že toto bude veľký :)

Ivan B.

Tak teda vyskúšam ten, ktorý je dostupný. Ako dlho zvyčajne trvá liečba? Postačí mi jedno balenie, alebo ich radšej objednať viac?

RNG

Vo svete penazi, v ktorom zijeme sa da kupit vsetko, ked mas penazi dost. A farmacia ich ma, tak isto cely monopolny medicky priemysel

RNG

Zialbohu to este aj ja hladam, bezuspesne. mnohi sive maju v popise, ze to obsahuje quaternialne zluceniny, ale ked som si to objednal, tak to na flaske netvrdili... Proste deju sa tu podvody okolo citricidalu a GSE a ja za tym vidim ruku farmacie, ktora sa pokusala uz od 1990 rokv pravy citricidal s obsahom quaternialnych zlucenin z trhu stiahnut nejak, len nemala ziadne dokazy o skodlivosti, len falosne obvinenia. Obavam sa, ze tentokrat pouzili na to pouzili aj peniaze, nielen zastrasovanie a ucinny produkt z trhu potichu zlikvidovali, lebo im prilis zavadzal.
Len dufam, ze sa predsa len niekto najde, co na tomto vybornom vyrobku bude chcet extra zarobit a ze sa dostane znova na trh za ovela vyssiu cenu.
A nebudem lutovat zan zaplatit aj trojnasobok.

Ivan B.

Nepochybujem ze je lepsi ako nic, no ked uz budem objednavat zrejme z USA a zaplatim postovne, tak by som chcel ucinnejsi original. Pod akym nazvom ho mozem najst? Pod pojmom Biochem research mi nenaslo nic konkretne.

RNG

Zialbohu, tu je ten podvod, kde firma NutriBiotic vlastni ochrannu znacku citricidal ale dnes uz nepouziva chemicky zmeneny vytazok z grapefruitovych semienok, tj prostriedok s obsahom Quaternialnych zlucenin a nie len polyfenolov.
Ale aj ten je lepsi, ako nic.