Chce ten bozk, alebo nie?

Príspevok v téme: Chce ten bozk, alebo nie?
shadowsoul

Ten pocit keď zastavíte v priestore kde ste sami a,, priateľ\\\\\\\" s ktorým ste prvýkrát na stretnutí vám pozerá do oči, usmieva sa a z veľmi veľkej blizkosti vás prebodava pohľadom a vy si namyslate že vás chce pobozkať.. Ako to je vlastne? Mala som urobiť prvý rok ja? Bola som v strese pokažde jak sme tak zastali a zdalo sa mi moc skoro niečo riešiť keď sme sa poprvykrat stretli nemyslite? Aké sú znaky keď vás chce priateľ prvýkrát pobozkať? Vravím ešte som sa nebozkavala... Vďaka za radu :-)

kuko2

Usmieval sa, lebo si predstavoval, aky by to bol prijemny sex s Tebou ...
Neboj, nabuduce Ta pobozka ... ved je to po ceste ...
On je muz a on bude i konat, len vyckaj, nehaj vasen narast ...

Prezyvka55

shadowsoul ked potom ako ti roztrhne tricko a pojde este na nejaku hodku dve rozbijat ten nabytok, neunavy ho to moc?

shadowsoul

Pravda je, že aj ja už chcem konečne sex.Však som ešte stále panna!Najradšej by som bola, keby ma riadne schytil, z vášne mi roztrhal tričko, porozbijal nábytok a riadne ma pomiloval!

miki24

ta chlap pokiaľ to chce. tak to urobí bez opýtania a akýchkoľvek znakov :D všetko ostatné sú len špekulácie typu je milučký tak určite niečo chce:) nie vždy je to však pravda a potom vznikajú zbytočné nedorozumenia.

shadowsoul

Mne vážne o nič nejde:-) chcem aby sme ostali len priateľmi asi, pár ľudí mi vravelo že je to tým že sme si padli do oká ale to ťažko možno z jeho strany ale ja ho beriem rovnakého a nechcem ho viac ako kamaráta

woo

urcite ho nebozkavaj. pokial teda ozaj nechces, co pochybujem. a ked si bude moc dovolovat, tak vies ze mu ide len o jedno.

shadowsoul

Nie ja nie ja som bola prekvapená skôr že z druhej strany si on moc dovoľoval.. Cieľom tejto otázky bolo že aké sú vlastne znaky keď chce ten muž niekoho pobozkať, znie to detinsky ale nuž dam na rady ako vymyslené akože mýtusy čo su písané 12 ročným dieťaťom