Stolica

Príspevok v téme: Stolica
Peter_KE

Zdravím.
Som mladý, 22 ročný chalan, ktorý si rád užíva život. Ale mal by som jednu otázku. Nebojím sa ísť na gastro, ani nič podobné, len by som sa chcel ešte pred tým spýtať, čo mi môže byť.
Občas mávam, ale aj viac dni za sebou problém so stolicou. Teda aspoň ja si to myslím. Nie je taká tuhá ako by mala byť, ale zase ani riedka. Sem-tam. Nevyzerá, žeby to mala byť reakcia na nejakú potravinu. Lebo iné dni nič, krásne tuhá, taká normálna, ale potom... Na váhe však nebadám nič, stále sa to drží okolo 73-74kg. S plynnatosťou to je niekedy problém, ale čo poznám kamarátov, tak si myslím, že tieto problémy sú u mňa najmenšie. :D Aj keď počas tých dní je zvýšená. Brucho ma ani tak nebolí, sem-tam niekde pichne, vyslovene zle mi nebýva a ani nevraciam. Hovorím, skôr je to tou stolicou, že ju mám 1-2x do dňa a je taká mäkkšia.
Čo si myslíte, môže to byť aj niečo vážnejšie.

lowlow

proste si hypochonder, nadmerne sa pozorujes a vytvaras si predstavy zdravotnych problemov. navstiv radsej psychiatra

Peter_KE

Inak pár dní dozadu ma pichalo v pravom boku, ale inak všetko okej. Včera ma však aj trochu pobolievalo, no skôr v ľavej časti a mal som takú kašovitú stolicu. Dnes ma od rána bolí v ľavom boku, ale až niekde na úrovni pupka (nie pri ňom, ale na jeho úrovni v ľavom boku). Fakt netuším, čo to môže byť. Lebo plný sa necítim, počas dňa sa prichytím viackrát, že som hladný a pocit, akokeby som mal prázdny žalúdok.

Peter_KE

Tak bolesti ozaj mávam len výnimočne. Hnačky častejšie, ale pojem zápcha nejako nepoznám. :D Resp. tú situáciu nepozorujem a nepomenujem ju tak. Tak isto ani pocit "pálenie záhy".

odpovedam

vaznejsie? ved je to uplne normalne. stolica sa ti tvori z jedla, ktore nie je rovnake. takze ani stolica nemoze byt vzdy rovnaka. ak necitis problemy, tak to podla mna riesis zbytocne ;-) ine by bolo, keby si mal bolesti, zapchy ci hnacky.