Dovolenka

Príspevok v téme: Dovolenka
Swetlus

Viem, že to sem nepatrí, ale potrebovala by som sa poradiť o letnej dovolenke.
Chcela by som ísť s priateľom niekam k moru, nechcem aby to bolo príliž drahé. Neviem na akú cestovku sa obrátiť, neviem ani ostatné podrobnosti ktoré potrebujem. Chceme ísť takto prvý krát...Ďakujem za každú vašu odpoveď...

wreck

patri to sem uplne bez problemov. :-)

nie je to nic tazke. mozete ist cez kancelariu alebo naslepo, ubytovanie sa da vzdy najst. najlahsie je zastavit sa v pobocke vacsej cestovky a popozerat katalogy a pytat sa co vas zaujima. predbezny vyber sa da urobit aj na nete. prides, vyberies si co sa ti paci a na co mas, a oni ti uz vsetko potrebne vybavia.

byvat mozete bezne v hoteli, apartmanoch alebo na private. lisi sa to cenou, komfortom, nutnostou zabezpecovat si jedlo a roznymi sluzbami. ak hotel, tak trojhviezdickovy vam ako prva skusenost staci. chce ta len cas, sadnut si nad katalog a vyberat a vyberat.

na www.sacka.eu si pozri ci je cestovka poistena voci upadku. to sa hodi v pripade, ze pocas vasej dovolenky bude musiet vyhlasit bankrot a bez poistenia nebude schopna zabezpecit vam cestu domov.

ja mam dobre skusenosti napriklad s tip travel. neboli ziadne problemy, dobra uroven.

z krajin by som odporucal urcite bulharsko - krasne more, piesocnate plaze, na ktorych sa mozete bez obav milovat, vynikajuce jedlo...

velmi pekne je aj v grecku, najma ostrovy, napriklad zakyntos alebo kreta. nadherna voda. len to uz je drahsie ako bulharsko.

obe krajiny su v eu, nepotrebujete pas, viza ani nic zvlastne.

tazko povedat co vam poradit, skor sa asi pytaj konkretnejsie co chces vediet. zajazd je sluzba, ktoru ti cestovka preda, takze ti aj vysvetlia vsetko co budes chciet vediet. dokonca priamo na mieste v cudzej krajine bude delegat(ka) cestovky, na ktoreho/ktoru sa mozete obratit, ak by ste potrebovali.