Sklamanie

Príspevok v téme: Sklamanie
mackani

Kto mi prinesie troška svetla do života? Hocijako. Troška útechy :/ Je mi naozaj strašne, sklamanie a zlomené srdce bolí a veľmi...Ja viem, že mám vstať zo zeme, pozbierať sa a kráčať dalej, ale na to potrebujem povzbudivé slová, hocičo. Dúfam ludia, že ste aspoň troška empatický. :(

mackani

Henriete prosím? Tak to som určite nebola ja, neni som taká hlúpa...akože najprv si zisti fakty a až potom píš somariny. Si len obyčajne trápna. Asi žiješ v nejakom 17.storočí alebo ešte za opicami.

dalsi, toto je reč! Súhlasím s tebou na plnej čiare a máš u mňa 100 bodov :)

dalsi

Henriete Dnes 08:31 - obavam sa, ze mas moc idealisticke predstavy. Pravda je niekde uprostred.

Vo vztahu sa treba spoznat. Netreba hned na to vhupsnut. Ale natahovat niekoho, nech si to zasluzi ? A co zena si to nema zasluzit ? Tie pocity maju byt obojstranne a nie jednostranne natahovat niekoho.

V reale to je potom tak, ze ak ide niekomu iba o sex, tak bud na to hupsne hned a potom ide dalej, alebo je presibany lovec a bavi ho, ked korist odolava. Potom pre neho nemusi byt problem hrat sa s nou a cakat, kym mu podvoli. Takze istotu nemas nikdy....

Naproti tomu moze byt slusny chlap a nerobi to z neho impotenta, ktory je chladny. Je jasne, ze sa pri priatelke vzrusi a nasledne sa chce aj milovat. Istu dobu bude odolavat, ale nie vecne. VED KTO UZ CHCE PLATONICKU LASKU... Alebo zenu, ktora ho bude len drazdit a natahovat. Predstavi si ju ako dlhodobu partnerku, ci manzelku s pocitom zeny, ktora nechce sex a on bude v kute duse rozmyslat, ze co urobil zle a bude ho to nicit. Naco mu je taka zena ? To si radsej pohlada inu, ktora ho natahovat nebude... Co z toho, ked je zena uzasna, ale potlaca v chlapovi prvotny zivocisny instinkt rozmnozovania sa. Pokial chlap neni impotent, tak mu to vadit bude.

Dolezite je vo vztahu - hladat a nachadzat. Rozmyslat, pozorovat, informovat sa. Casto je uplne jeno, aky mate pekny vztah, ked nemate problemy, byvate u rodicov. A zrazu vhupsnete do spolocnej domacnosti, musite riesit financie, prijem, starosti o domacnost a bezny zivot. Potom sa len ukaze, kto aky je a aj ked ste niekoho poznali 10 rokov a nezili s nim, nepoznate ho. Detto plati, ak sa pripletu vazne zivotne situacie, ktore ukazuju charakter, alebo sa ma narodit, ci narodi dieta, deti. Tu az zacinate vidiet, aky je a to este aj tak po rokoch moze prekvapit.

Istota neni nikdy a kto neskusa, nic nepokazi, ale nic nenajde.

A to, ze chlap miluje sex a prirazanie... No a ? Pokial neni impotent, tak miluje. Nesuvisi to vsak s jeho povahou. A ze sa ma zaujimat o zensku dusu... OK. Ale ma sa chlap o co zaujimat, ked velke mnozstvo zien riesi len co si na seba kupit, aku drzat dietu. Ma sa partner o com so zenou bavit ? Takze to je podstatne. Mat spolocne, ci podobne nazory, konicky, atd.

Tazko si bude napr. moct pohovorit vedec s IQ180 so zenou, ktora ma IQ80 a jedine, co ju zaujima su saty alebo je este k tomu frigidna. Moze sa s nou porozpravat o svojej praci ? Tazko, ked jej bude vysvetlovat nieco zlozite. A ona s nim najde spolocnu rec, ak je on napr. realista hlavou rozmyslajuci a ona emocna ? Mozu mat rad jeden druheho, ale mozu sa citit, pokial nemaju nieco spolocne, ze maju v dusi prazdnotu, lebo s tym druhym je tazka rec. To iste plati aj opacne, ak si najde mudra zena, nejakeho opalovaca, co skoncil ledva zakladnu skolu.

Dnes je nejaky divny trend u zien, ze chcu emancipaciu a pritom sa spravaju princeznickovsky. Ja chcem toto, ja chcem tamto. Henten ma to a my to nemame, aj ja chem.

Nudim sa, bavte ma !!! To je motto velkeho poctu zien.

Takze, kto ma s muzmi problem, nech sa pozrie na seba, preco si takych muzov hlada a nech reflektuje na svoju povahu a osobnost, ze svoje ocakavania bude hodnotit aj tym, co moze ponuknut...

Teda - ak nieco ocakavam od druheho, nebudem sa divit, ked podobne poziadavky budu smerovat aj na mna...
-----------------------------
mackani 09.06.14 23:11 - jednu utechu mam.

Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byt este horsie :)

samusik

Dnes je tak pekne. A pojdem sa poobede von prejist. K rieke. A oddychnem si v tieni stromov. I ked sam. Tak sam ...
ondriskosam@gmail.com

Henriete

mackani to nie ty si tu raz riesila ze si mala pohlav. styk s frajerom a sa bojis ze si tehotna? Myslim ze to tvoj nick bol. Tak vidis dievca, chalanovi si sa skoro oddala, dala si mu to posledne oco v laske ide a on sa ako kazdy ktory to skoro dostane na teba pekne vy*ral. Tak vam treba dievcata, lebo len co chalan chce, hned nohy roztahujete. Milovanie je to co si treba nechat ked sa spoznate dokladne po inych strankach seba. Teta az spoznate navzajom samych seba, svoje zaujmy, nazory, pohlad na svet, vytvorite si najake to puto a sympatie medzi sebou az potom by malo nastupit milovanie. Nie po dvoch tyzdnoch, po mesiaci, po troch mesiacoch od spoznania sa. Ale pekne az po dlhsej dobe. Chalanov treba pekne natahovat, nech bojuju ak nieco chcu. Nechsa snazia a nie ze nieco dostanu tak lahko a zadarmo uz po kratkom case. To je laska. Toje zaujem, ze chalan vas chce, tuzi po vas ale musi si to zasluzit. Co dostane rychlo, lahko a skoro to si nebude vazit a pojde dalej. Len sa vysemeni a moze hladat dalsiu obet. A vy zostanete same a opustene s otaznikmi v hlave "preco ma len nechal ked ma tak strasne lubil a ja jeho"? Nie nelubil vas len chcel sex a dostal ho rychlo, tak naco by sa este zdrziaval vsak?
to su tie dnesne vztahy mladych. Milovanie je vyvrcholenim a tou ceresnickou na torte lasky, nie jej zaciatkom. To si vazeni zapamatajte a nebude vam srdce krvacat. Ak aj chalan nemieni cakat, tak vedzte ze to nie vas miluje, ale miluje len sex a prirazanie. Dusa a vy s nou ste mu ukradnute.

mackani

Aaa samusik ja tiež by som sa s niekym normálnym prešla po vonku, sadla do trávy a len tak rozmýšlala , ležala :) Odkial si? Nedáš mi mail? :) Môžme popísať

klop

Mackani, ty vieš, že to prejde. Ale nejde to urýchliť. Pekne si to presmúť, nevyčítaj si, že sa trápiš. Ale s mierou, najmä čo sa týka času smútenia. Ono to prejde, len to chce čas. Uvidíš :) Budeš zas o niečo múdrejšia a skúsenejšia.

Maoam

no, mohla by sa este naucit, ze princovia nejestvuju, ale tak da sa najst normalny spravny chlap, to hej, ale nejake muchy ma kazdy clovek

wonderbok

presne tak, tam vonku ta caka princ na bielom koni, takze pre typka (alebo tipka) co ta sklamal, kasli na neho a zabudni.
ludia by sa mali naucit sa nasrat sa v ten spravny moment a naopak