Najlepší plastický chirurg na nos

Príspevok v téme: Najlepší plastický chirurg na nos
romanticka25

Ahojte, prosím tie, ktoré ste boli na plastike nosa, aby ste napísali podľa Vás najlepšieho plastického chirurga...alebo len stručne či ste spokojné, nespokojné...a tak isto podľa Vás najhoršieho plastického chirurga po celom SK. Chcem to vedieť, aby som mala lepší prehľad a ľahšie rozhodovanie pri výbere toho pravého odborníka...určite má každý jeden pozitívne aj negatívne hodnotenia, no rada by som vedela kto z nich bude prevládať. Vopred Vám veľmi pekne ďakujeeeem!!!! :-)

klasika

MUDr.Mládek má šikovné ruky,je skvelý odborník,robil mi plastiku jazvy na tele,samozrejme že robí aj nosy.Ohlas na neho je výborný.Kamarátka tiež bola na plastike pŕs a je spokojná.Pozri si jeho stránku.

romanticka25

klasika čo ti robil doktor Mládek? Má ešte niekto s ním skúsenosti??? Ďakujem :) prípadne odporučte ešte niekoho z Ba alebo Nr? Lebo čas sa pre mňa kráti, poraďte...veď musí byť ešte niekto dobrý okrem Červeňa a Kováča..

romanticka25

objednaná som na január, a to som tam bol v júni, no tak ja by som kludne počkala, aj tak to rýchlo uteká, len tá suma, je to strašne veľa...no a na mojom nose? je to taký pinokiovský nos dohora, po boku mám jamy a nedá sa robiť len so špičkou, lebo tú moju kosť mam taku hrubšiu :((

m8

šipka sa vola doktor. ale som spokojna ja som mala nos ako boxeristka :p doteraz si ho ešte fixujem, sem tam ľadove obklady, dlho sa mi hojil, občas ráno je napuchnutý. vlastne ak chcem ráno vyzerať dobre, musím na noc fixovať....:p ale inak vyzera celkom prirodzene a o 60 % lepšie

Anabel2014

romanticka25, a na kedy si objednana k cervenovi? a preco potrebujes reopku? mne sa nepaci po opke moja spicka, klesa, je mohutna..