Co by ste robili?

Príspevok v téme: Co by ste robili?
lalia09

ahoj,čo by ste robili ked máte za partnera človeka čo je haklivý na malé veci,že sa vie nahnevať kvoli blbosti?Mam dilemu lebo ho mam rada ale zaroveň ma ničí..on hovorí že si domyšľam a nič hrozného nerobí,ale človeku to dosť vie ubližiť keď vás urazí alebo len tak nahnevá kvoli blbostiam.On povedal že sa máme mať radi taký aký sme..len keď ja mám problém medzi ľuďmi spoločnosti a on ma núti aby som taká nebola,nevie to pochopiť že my je zle..čo mam robiť?poraďťe.

Súvisiaci obsah

lalia09

premna zamna nech to aj cita mne to je jedno..len by ma zaujimalo a vidim ze mu za to nestojim..musim sa zmierit aj ked to boli ako kedysi..snad zabudnem a zvladnem :(((

AlisonWolf

lalia, keď ti to tak lezie na nervy a si v koncoch, tak sama tušíš, že v koncoch je pomaly aj váš vzťah. Sám to zapečatil tým, že sa to nedá zmeniť. Keď nedá, tak nedá... Nenič si vlastne zdravie a mysli aj na seba.

lalia09

praveze on sa vela krat o to pokusal asi 100 krat a vzdy to vydrazlo ani nie mesiac a zase,on vravi ze to sa neda zmenit ze chcel ale nejde to..ja nechcem byt taka aky je on..lebo by som asi zblaznela.Ked mu hovorim klud ,tak povie ze preco klud,mne to uz pripada ze on je taky a to nezmeni nikdy,darmo geny sa nezapru..ale ja uz nevladzem,nici ma to.aj ked ho mam stale rada.

AlisonWolf

Je taký, lebo taký naozaj je a nechce sa zmeniť, lebo má dojem, že už navždy taký zostane. Keď sa nechce sám zmeniť, tak ho nikto nedonúti, aby to zmenil...

Sama to poznám, mne vadí každá maličkosť, som prekliaty puntičkár a zdedila som to asi po svojej mame, za čo jej "ďakujem" :D , ale keď sa to človek naučiť ovládať, tak bude aj jemu na duši lepšie. Mne dokáže zdvihnúť tlak každá maličkosť, ale snažím sa ísť na to postupne, ono to nejde hneď, je to dlhodobejší proces. A ak s ním nevydržíš ani za tú cenu (keby sa o to pokúšal), tak ho nechaj plávať a nájdi si niekoho, s kým si nebudete liezť na nervy, kto ti bude vyhovovať viac :)

lalia09

ozval sa my a povedal ze ho to mrzi a ze nieje premne ze si ma nezasluzi a podobne..nieze by my odpovedal na to preco stale taky je ,no veru asi to je uz koniec..je my zle

r-adca

ked sa ti chlapec prestal ozyvat tak skoncil s tebou. Ja ked nemam zaujem tak sa babe neozyvam a snad to pochopi oc jde.

odpovedam

lalia, tak to ukonci. ked nema zaujem o tvoje citi a nevidi, ze rozchodom kricis halo, aby sa spamatal a nim to nehne, tak tu nie je o com. 8 rokov je sice vela, ale zasluzis si lepsi impulz do zivota nez neustale trapenie sa a analyzy v hlave... ale aj potom sa nezanedbavam psychicka - naozaj si buduj sebauctu a nauc sa povedat NIE a STOP.