Oddialenie menštruácie

Príspevok v téme: Oddialenie menštruácie
*Vevaa

Ahojte,chcem sa vás spýtať ako sa dá oddialiť menštruáciu,počula som o citrónoch a takýchto veciach ale ja som to už skúšala a mne osobne to nemohlo.
Asi o dva týždne pôjdem na chatu s kamarátmi a s kamarátkami a práve vtedy mám mať menštruáciu,bolo by to nepríjemné,takže by som ju chcela oddialiť.
Prosím poraďte mi neaké lieky alebo niečo čo proste pomôže. Ďakujem. :)

*Vevaa

Tak ďakujem za radu,ale ja by som radšej brala tie hormóny,aj keď mi to teda naruší menštruačný cyklus.
Na chate je kúpelňa a aj wc :)
Ale ja tam pôjdem s kamarátkami a s kamarátmi a aj s priateľom a bola by som rada keby som vtedy menštruáciu nemala,pretože mne to tak zle vychádza že chata má byť siedmeho a mne majú asi deviateho skončiť,ale to nie na 100% takže by som chcela neaké tie lieky a nevedeli by ste mi poradiť aké by som mala brať? Pretože len kvôli tomuto nepôjdem ku gynekologičke.

karolinka122

kasli na hormonalne lieky, narusis si co mozes a cele mesiace sa telo bude z toho spamatavat. Nechod proti prirode koli jenej chate, ked dostanes menzes, takmer ti ho zastavi pitie caju z mysieho chvostu.

zyva

neber hormony, je to svinstvo a rozhadze ti to cyklus. Ak je na tej chate normalne vecko a kupelna tak si zober tampony a nemas problem. S tamponmi si v pohode. Ak je vecko len provizorne a a kupelna ziadna tak mas problem tak jedine tie hormony potom.

kikarika1

Ahoj Vevaa, ja som si dala oddialiť menzes ešte v roku 2001, kvôli pobytu pri mori (kedže mi presne na to obdobie vychádzal menzes), gynekologička mi predpísala lieky (7 tabletiek), naozaj to pomohlo, len presne posledný deň pri mori som začala mať začiatok menzesu (špinenie), ale dala som si tampón a v pohode som sa čvachtala v mori. Tkaže pokiaľ si chceš dať oddialiť menzes, choď ku gynekologičke, ale podľa mňa to radšej vydrž na tej chate s menzesom - predsa lieky sú hormonálne a naruší ti to organizmus - ja som po tých liekoch mala pol roka narušený menštruačný cyklus ...