Čo po frenuloplastike?

Príspevok v téme: Čo po frenuloplastike?
ApplePicker

Dobrý deň,
som čerstvo po frenuloplastike ale neviem čo teraz. Jednak boxerky v ktorých som prišiel domov boli zamazané od tej dezinfekcnej oranžovej gebuziny a trocha krvi a tak som sa len obtrel vlhkou utierkou ench nei sm špinavý a penisu som sa nedotkýnal.
Nič ma nebolí a zákrok bol pod narkózou, akurát ma zaujíma čo teraz ?
Doktor povedal, že harmančekové zábaly ale ako je to s močením, a ako je to s fyzickým pohybom(Beh/náročná manuálna práca), bojíms a aby som si to enjak nanatrhol alebo čo keďže za dva týždne necelé letím do Dánska na Zber ovocia a zeleniny, čo je poemrne fyzicky náročná práca a či to nebude robiť problém.
A ako ej to so sprchovaním ?

Ďakujem a ospravedlňujem sa za dlhý príspevok.

ApplePicker

To znie hrozne :D. Pfu, ďakujem, riadne patálie s tým, strach a hrôza. Takže ok, bduem si máčať, ďakujem ešte raz za info, snáď to všetko dobre dopadne, mám chuť si kontrolu predčasnú dohodnúť pred odletom ešte.

mate59

harmanček nie do kúpela, zarob si do nejakej nádoby velkosti hrnčeka a v tom si ho máčaj zo 5 min.Ak sa ti dá, predkožku si nechaj zhrnutô.

ApplePicker

No áno, avšak pretiahnuť predkožku cez žaluď vraj mlžem až zajtra takže udržovať poriadnu hygienu je ťažké.
Kúpal som sa dnes na obed pred operáciou a dnes neviem či sa mám, kým s ami to trocha vaic nezahojí, čiže až zajtra a už rovno aj do kupela si hodiť ten harmanček.

Po týždni ? :) Pfu to by bolo super.

Ďakujem :).

mate59

je tam rez, umŕtvenie je preč, tak trocha to može bolieť.Pri prvom močení môžeš mať akoby od niečoho zalepenú dierku,ale to sa upaví na druhý deň.Dodržuj hygienu a stále čistotu, aby sa ti rana nezapálila a nezačala hnisať.Kamilky vysušujú, preto často máčaj a všetko sa ti do týždna vyhojí.Ak máš ist po mesiaci na kontrolu, to už ani nemusíš, lebo nebudeš vediet, že si mal zákrok.

ApplePicker

A prvýkrát som čúral a trochu to bolelo a šla mi s močom aj krv. JE to normálne ?
Desí ma toto riadne, asi len preháňam ale i tak.

ApplePicker

Ďakujem :).
To je to, že na kontrolu by som šiel normálne po mesiaci lenže to už budem v zahraničí takže pojdem až po lete, čiže mi treba urýchliť čo najviac hojenie a predísť akýmkolvek komplikáciam, pretože ma porazí ak sa po týždni či dvoch bduem musieť trepať späť na slovensko.

mate59

kúp si harmančekovú tinktúru a z toho si rob roztok a máčaj niekolkokrát denne.Močenie bude bezproblémové,po ňom použi harmmanček umy sa.Nos volnejšie spodné prádlo,bavlna, vzdušné, hlavne,aby rana dobre zaschýnala.Neviem,kedy ideš na kontrolu,ale do dvoch týždňov budeš fit,ale aspon týžden určite bez námahy.Na noc si ho obviaž, aby si si nepoškodil hojenie rany.Sprcha ako bežne, po sprche harmanček a potom osušit alebo nechat obscnut.Až sa ti začne robit chrastička,máš po probléme uplne.V Dánsku si dobre zarob.