Babule holite si nohy pravidelne?

Príspevok v téme: Babule holite si nohy pravidelne?
chlpok

Ide oto ze momentalne nemam priatela a ja si teda nemam dovod holit nohy kazdy den. Holim len vtedy ak si chcem obliect suknu, saty alebo kratasy. Ak je chladno dlhsie , tak si ich neholim cely ten cas pokial samozrejme nejdem k nejakemu lekarovi na vysetrenie. Holite si ich pravidelne aj ked nemate priatela? Viem trosku divna tema ale tak neviem ci robim spravne aj ked viem ze je to moja vec mi poviete. Len chcem vediet. Dakujem za pochopenie :)

in blossom

inak, good point s tym gynekologom. jemu to je tak jedno, niekedy tam len hunate chodili a bolo ok, vsetkym z toho porna dobre zahrabava :D ja osobne mam pasik, lebo sa to MNE paci, taka uplne hola sa mi nepaci a je mi uprimne jedno, co preferuje moj gynekolog :D

Agnes998

Tak to bola dobra otazka ci mozes mat ku gyndosovi pasik alebo je nepripustny, myslis, zeby ta vyhodil z ordinacie kebyze tam mas pasik?
No a k teme, kedysi som sa holila tiez len vtedy, ked som mala frajera alebo ked bolo leto, neskor som si na to tak zvykla, ze si holim nohy stale, aj ked nikoho nemam, aj ked to nikto nevidi, asi od dvadsiatky. Mam sama z toho lepsi pocit, lebo chlpi mi vadia, ale inak je to kazdeho osobna vec a ci sa budes holit denne alebo nikdy je len tvoja vec.

in blossom

ja nosim len sukne a saty (nohavice, kratasy veeeelmi vynimocne), cize ja mam hladke nohy stale. ale keby som to mala kazdy den holit, to by sa mi nechcelo, ja to raz za tyzden vydepilujem a mam pokoj a je to hebke ako babatko. tiez aj oblast bikin zdepilujem raz za tyzden a je klud a podpazusie, tak to si holim, tam to nechcem strojcekom a to asi kazdy treti den

odpovedaaam

nie, mam na nohach jemnejsie chlpky ktore pomaly rastu a sice su tmavsie ale neholim si ich kazdy den... naco..aj ked som mala priatela som neholila kazdy den..mozno tak 2x za tyzden..zbytocne holit si to stale ale dlhsie ako tyzden by som nevydrzala :)

sivulienka

Ja ked nosim dlhe nohavice tak si nohy neholim, az ked pride leto tak zacinam a aj to nie kazdy den staci mi raz za 4 dni optimálne, ( nechodím zarastená, len mi pomaly rastú)