Ako travite volne dni (vikendy - sviatky)?

Príspevok v téme: Ako travite volne dni (vikendy - sviatky)?
bez šance

Ja nemam kam ist a chytam strasne depky cez taketo dni. Nemam kamosky ani frajera. S mamou a otcom sa mi nechce vzdy chodit na prechadzky do parku ako dochodcovia. Mam 28 rokov. Bratia su zenati a odstahovani prec. Na turistiku sama chodit predsa nebudem,keby sa mi nieco stalo kto mi pomoze a chodit sama je take smutne, korculovat sa neviem ani ma nema kto naucit a chodit vzdy nato iste miesto korculovat by ma prestalo casom bavit, bicyklovat tiez nepojdem lebo ma v destve zrazilo auto, sofer mi nedal prednost a odvtedy mam strach ci to zvladnem na ceste. Plavat neviem takze ani kupko a aj tak sama chodit na kupko je tiez take smutne. Tenis nemam s kym hrat. Nemame ani zahradu ani chatu aby som aspon tam vypadla.Nemam ani auto a som niekam sla autom. A co nemam rada ked cez taketo volne dni je slnecno a teplo. Najradsej mam ked je vtedy chladno a prsi. Aspon ma to netaha von.
Je tu niekto natom podobne ako ja alebo som len ja taky zufalec? Co robite cez volne dni vy? Ste tiez doma alebo chodite niekam? Ako to riesite ak ste natom podobne ako ja?

odpovedam145

Ja síce mám kamarátky, kamarátov ale milujem samotu. Skús si isť zabehať napríklad, prechádzky do lesa a odporúčam čitat motivačnú literatúru - nabrať kus optimizmus ;) alebo , ak si chceš nájst kamaratky s okolia vyskusaj sociálne siete- pokec napr. tam možeš stretnut nejaké baby z okolia a vyjst si na kavu a čo ty vieš možno si budete aj rozumieť :) viem že nie je lahké najst si človeka s ktorým si budeš rozumieť ale kamarátka na kávu nikdy nie je zlá ..

ivka24

Ahoj bez sance, mohla by si dat mail? By sme mohli popisat popripade sadohodnut. :-) Som na tom podobne, mam 25r, brat zenaty, sestra vydata s rodinou, som sportovy typ cloveka, nevydrzim byt najednom mieste, len nieje s kym chodit von.

tiez sama

vebe aka si len mudra. Myslis ze ked ti priatelia odidu do sveta tak je nie lahke najst novych? Najst cloveka ktory ta vie vypocut, ist si niekam sadnut a porozpravat len tak nieje lahke. A zase ako radis ze su kruzky, kluby a neviem co len treba skusat a ist. Ja som tiez chcela spoznat nove tvare. Zapisala som sa na pilates ze zpoznam nove baby kamosky. A hovno. Chodili tam same uradnicky a fifleny ktore na mna pohrdavo pokukovali. Ak som sa dala s nimi aj do reci tak len suche odpovede a opat pohrdave pohlady ze co ty tu chces. Namyslene kravy z vyssiej vrstvy ktore sa s hocikym bavit nebudu. Takze ako som videla ze nezapadnem medzi ne akokolvek som sa snazila oni nato kaslali a videla som len ze ich otravujem. Darmo nebola som jedna z nich tych uradnickych krys. Na take stretnutia ako pise bez sance chodia uz vacsinou ludia ktori sa poznaju a je len na nich ci ta medzi seba prijmu alebo nie. Na zumbu zase chodili len same matky na materskej co chceli schudnut a tiez kedze som sa s nimi nebavila o cumlikoch a plienkach tak nejavili zaujem. Nieje to take lahke najst novych kamaratov ako si myslis.

alone:)

OMG, milujem samotu! Najlepšie sa veci robia osamote a vodenie za ručičky ma nikdy nebralo, brrr. Veď môžem čítať, maľovať, pestovať kvetiny, ísť sama do lesa, možností je tisíc a všetky sú super!

vebe

Kazdy z vas co ste tu zufali a frustrovani moze byt stastny, len musite vyliezt zo svojich dier a zabehanych kolaji a vybehnut svojmu stastiu oproti. Ako, na to musi kazdy z vas prist sam, lebo kazdy niekde inde byvat a ine robite a tak. Kazdy z vas nieco dokaze a dokaze niekomu nieco dat, tak sa nelutujte a hladajte cestu ako sa to da. Ti co chodia vonku stastni, to neprislo same ani si ich nikto doma neprisiel vyhladat,ze hej ty, ty si osamotena ci osamoteny.

Milan nalim

Som natom podobne . Najviac neznasam volne dni a vecere kedy len pozeram do steny alebo kosim travu popripade hram pc hry .
Ked vidim tych stastnych ludi ako sa vodia za ruky je mi smutno . Asi si vybavim nejaku pracu aj na vikend :(

vebe

Chapem, ze sa tak citis ako si napisala, ale ked nezmenis svoj postoj, aj za desat rokov budes na forum pisat presne toto iste. Vymenovala si co vsetko sa neda. Teraz si sadni a porozmyslaj co a ako sa da a ako zacnes. Nikto nebude vyhlavat teba, kym ty nezcanes najprv vyhladavat tych druhych. Skus najst nejakych dobrovolnikov, lebo to su zvycajne komunikativni a otvoreni ludia, pripraveni konat a hladat riesenia. Od nich by si sa mohla nucit, ako sa vylieza "z diery" medzi ludi. Takze prepni v hlave a fakt rozmyslaj nad niecom konkretnym co mozes hned dnes alebo zajtra urobit. Na prvy krat to memusi vyjst, ale druhy pokus moze byt uz uspesny,ako ked sa uchadzas o nejake zamestnanie, kto to vzda hned na zaciatku, sedi doma, kto to skusa ma sancu nieco najst. Dostat sa medzi ludi nie je ani o krase, ani o peniazoch, ani o tom ci mas ci nemas auto, je to len a len o tvojej voli a postoji

Flaarik

Cez sviatky, vikendy nerobim nic, som doma sam a cumim na futbal, a hram PC hry a PS 4 hry to tu nerobi ako vzdy nikdo. Nemam skym travit vikend jedine tak sam zo sebou a zo psom co mam doma, zo starym 11 rocnym psiskom zachvilu zdochne, tak to neni zadna vyhra.