Drobulinké vyrážky po tvári

Príspevok v téme: Drobulinké vyrážky po tvári
Shana1a

Ahojte, viem že takýchto podobných tem je tu kopu, no všade píšu o vysypanom čele a o tých pubertiackych vyrážkach bielych po čele. Ja mám však taký problém, že mám celú tvár ako keby takú nečistú, samé vyrážky, ale nie biele ale telovej farby nezačervenané, drobulinké a po celej tvári. Mám už 20 rokov, takže pubertou by to už byť nemalo. Užívam Skynoren na večer a cez deň Aknemycin+. Už ma to vážne štve. Najprv som bojovala s T-zónou, potom to prešlo na líca, kde sa mi tvorili boľavé podkožné, a keď sa toho zbavím tak tie malé nie a nie aby zmizli. Ďakujem za akúkoľvek radu.

kikarika1

okolo 20tky sa každému zaradí pleť k určitému typu, niekomu vyrážky celkom vymiznú - normálna pleť, niekomu však vyrážky naďalej pretrvávajú - mastná pleť, problematická pleť...podľa tvojho opisu to vyzerá tak, že máš zanesené póry na pokožke (preto máš ako keby nečistú pleť a drobulinké vyrážky po celej tvári)...ak vyrážky nemáš zapálené, tak by si mala navštevovať kozmetičku raz do mesiaca na hĺbkové čistenie pleti (hĺbkové čistenie gélom, peeling, naparovanie, samotné čistenie pórov, ichtyilová maska - 40 minút, nakoniec šípkový krém na upokojenie) - nájdi si však skúsenú kozmetičku, ktorá tvoju pleť vyčistí šetrne...ja som mala tiež v tvojom veku problémy s pleťou a kozmetička mi stav pleti výrazne napravila...

odpovedaaam

strava... jedine strava...ten isty problem len som trocha starsia..toto uz nieje ani pubertalne akne ....a este pit cistu vodu...ja si kupujem len dojcenske mineralky a aj ked zjem nieco nezdrave tak ta mineralka mi to "vycisti"

okrem toho pouzivam kozmetiku mary kay..myslim si ze je velmi dobra a to uz som mala vselico.. najdrahsiu kozmetiku co som mala bola znacky clinique.

neviem ako sa staras o plet no vzdy pred spanim sa odlicuj!!!vycisti si plet a nakremuj, pouzivaj kvalitnu kozmetiku a rano si tak isto vycisti vzdy tvar...a urcite si do toho neryp...