Tazky rozchod po 7mich rokoch

Príspevok v téme: Tazky rozchod po 7mich rokoch
Plac

Stala sa mi taka vec priatelka ma po 7mich rokoch opustila Ja mam 25 ona 24 Byvali sme spolu necely rok dlho sme to tahali na diaku.Na jednej damskej jazde!!! sa stretla s 22 rocnym chlapcom do ktoreho sa zalubila co mi sama povedala po dlhom zapierani.Po 5tich dnoch od damskej jazdy mi povedala ze uz so mnou nechce byt ze nedostala odomna prsten Atd...a vycitala mi veci ktore sa nikdy nestali...teraz su to 2 tyzdne a som uplne v koncoch neviem sa pohnut dalej nakolko spolu aj pracujeme teda sa vidime kazdy den.Neviem to pochopit ako mohla stratit hlavnu po jednej noci.od tej noci sa uplne zmenila o 180 stupnov...poradte mi co mam robit...mozno som naivny ale stale ju chcem naspat a viem jej odpustit je to moja prva zena s ktorou som nieco mal neviem si pomoct vobec

Dakujem

Agnes998

No toto je bohuzial dost casty problem u prechodenych vztahoch, zeny cakaju, ze sa vztah posunie dalej. Vy ste spolu sice zacali byvat, ale ziadost o ruku neprisla. Viem, je ine ked si spolu zacnete velmi mladi ako vy, vtedy to netreba az tak uponahlat ako ked si zacnu dvaja v 30-tke. Ale ona to furt cakala a nic sa nedialo, nakoniec ju to prestalo bavit. Prakticky kazdu zenu prestane bavit po rokoch cakat, hoci niektore vydrzia cakat aj 12 rokov, ale to je uz skor vynimka. Poziadanie o ruku po jej odchode uz vacsinou nepomoze, lebo to bude brat ze to robis len preto, aby si si ju udrzal, nie preto, ze to sam chces. Skusit to mozes, ale priprav sa skor na neuspech. Asi si budes musiet pohladat nejaku inu.

soffa

prva neznamena najlepsia.maj svoju hrdost,pridu dalsie lepsie.Teraz nemas prehlad lebo ta to boli,ale ver je to tak lepsie,ako by ste mali mat rodinu a deti a ona by sa zbalila a s nimi odisla.asi uz mala dost stereotypu,mozno chcela vyskusat nieco nove.ver mi bude lepsie,chce to len cas

renatta7777

Ahoj,viem presne ako sa cítiš. Pred pár mesiacmi sa mi stalo to isté. Priateľ sa so mnou rozišiel po 6 rokoch.Viem ako to strašne bolí :-(, ale tým, že jej budeš písať alebo ju kontaktovať spravíš len horšie, ale len sebe (viem z vlastnej skúsenosti). Začni sa niečim zamestnávať vo voľnom čase - nejaký šport a začni chodiť s kamošmi von medzi ľudí. Uvidíš o taký mesiac Ti bude lepšie.

kikarika1

plac - ja sa držím hesla, že pokiaľ to s niekým nevyjde, tak to nebol ten "pravý"/"pravá"...si ešte mladý, máš život pred sebou, tak hore hlavu (sú aj oveľa horšie situácie, ako rozchod)..snaž sa nájsť vlastné šťastie, niečo, čo ťa bude baviť a uspokojovať a zároveň ťa to bude tešiť a robiť ti radosť...život je krásny a ver mi, že sa neoplatí plakať kvôli niekomu, kto ťa "odkopne"