Kam na vysokú školu?

Aja02

A čo tak sa trocha rozpísať a napísať, aké predmety ta bavia a k čomu inklinuješ? Pojem "cestovanie" je široký.

Agnes989

Je tazke ti poradit kedze ta ani nepozname, nevieme co ta bavi ani v com si dobra. Ak rada cestujes, tak idealne by pre teba bolo studovat jazyky, napr. Fakulta aplikovanych jazykov na ekonomickej uni v ba, s tym sa urcite nestratis

Hrac

Hlavne nechod studovat len preto, ze ta to bavi... Studuj informatiku, strojarinu alebo medicinu. Nic ine sa neoplati studovat a bola by to strata casu.

Saša2335

Samozrejme, že mi ide hlavne o to, aby ma tá škola bavila. Je pravda, že rada cestujem. Tak som rozmýšľala, že sa tým smerom budem aj uberať. Ale rada by som si vypočula aj vaše rady a názory.

ja333

Ked si dobra v matike tak chod studovat finančnu matematiku, alebo informatiku. Ked ta bavi biologia a pod. tak chod na medicínu. Ked na to nemas tak asi nejake osetrovatelstvo.

skolicka

... dobre uplatnim ... ta praca Ta musi aj bavit, musi Ta naplnat nielen po stranke financneho ohodnotenia ... a samozrejme, rozne skoly vyzaduju roznu obtiaznost v studiu i vo financnom zabezpeceni studia ... ale ak sa citis fakt taka dobra, vyber si napriklad medicinu na Karlovke v Prahe ...