Našiel som Apple Iphone 5

Príspevok v téme: Našiel som Apple Iphone 5
trolsaas

zdravím bol som na jednom výlete v zahraničí a pri jednom lese som našiel na zemi Apple Iphone 5 ... teraz som už doma neviem čo mám stým mobilom robiť : / rozmýšľam že ho zajtra odnesiem na políciu .. problem ale je že v mobile sa nenachádza žiadna sim karta aby som mohol kontaktovať majiteľa .. neviem či je aj mobil funkčný pretože je vybitý no mobil nemá žiadne viditeľné poškodenia .. ak zanesiem mobil na políciu vypátrajú nejako majitela ?

Prezyvka55

Samozrejme ze to zistia, ale na skodu to nie je. Ked tak ti ho zoberu, povies ze si ho nasiel. Inak mozes ho doniest aj na policiu a narokovat si 30% nalezne.

Lullu9

Môjmu bratovi ukradli telefón zo skrinky v jednom aquaparku. Keďže máme známeho na polícii, ktorý nám pravidelne pozeral, či sa telefon používa (majú na to taký systém, ku ktorému majú prístup len policajti), našli sme ho nakoniec. No ten náš známy nám vravel, že ak je telefon v zahraničí, toto nevedia vypátrať (resp. sa tým zrejme nebudú zaoberať), taktiež nám povedal, že ak by do neho niekto dal slovenskú tesco mobile kartu (ktorá sa kupuje bez občianskeho) taktiež ho nebudú vedieť nájsť. Teda nájsť áno, ale nebudú vedieť, kto ho používa a tým pádom to nemajú ako ďalej riešiť. Ako to je v zahraničí, to neviem, ale myslím si, že rovnako.

ovladacka

drzim palce na SVK policii...my sme raz nasli penazenku a obvinili nas ze sme ju ukradli. Samozrejme ked sa nasiel majitel, v penazenke chybali vsetky peniaze..nastastie sme nemali pri sebe taku sumu aka chybala tak sa to vyriesilo aj vdaka tomu ze majitel bol normalny a pochopil ze sme to neboli my.... len kym sme to nasim super policajtom vysvetlili......